Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy pasi akit már több mint egy éve ismertem meg, párszor randiztunk, én kapcsolatot szerettem volna vele, de ő ekkor még nem állt készen a kapcsolatra, hogy csábítsam el?
Van egy pasi akit már több mint egy éve ismertem meg, párszor randiztunk, én kapcsolatot szerettem volna vele, de ő ekkor még nem állt készen rá, mit tegyek?
Randizni fogunk megint, és egy olyan kérdésem lenne, hogyan tudnám elcsábítani? Mit tegyek, tanácsokat kérek és nem gúnyolódást.
villants, amit a mostani nők szoktak
Üdvözlettel
Legly
A Titok, az alapos ismerkedésben rejlik ^^
Abban, hogy beszéljetek meg mindent, de mindent. S ez egy jó kapcsolat alapja. Tudod, a jó kapcsolat alapja az őszinteség.. Add önmagadat stb. s már a neten való ismerkedés során kiderül hogy akar-e valamit vagy se.. de a legjobb ha rákérdezel, mennyire tartasz szimpatikusnak címszó alatt.. vagy egyszerűen a csetelést úgy kezded van valamikor beírod pl. I <3 Róbert
Erre visszaírja. "ez most teljesen meglepett" s elkezdtek erről dumálni..
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!