Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiak szeretik meghívni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak szeretik meghívni a nőket?

Figyelt kérdés
Az én esetemből indulok ki. Akik nálam mostanában próbálkoztak, mintha görcsösen kapaszkodtak volna abba az ideálképbe, hogy a férfiak legyenek lovagiasak, s hívják meg a nőket pl. sütizni, étterembe stb. A gond az, hogy én egyáltalán nem vagyok olyan típus, aki szereti meghívatni magát, meg azt akarja, hogy "kinyalják a se**gét"... Tartozni sem szeretek. Egyszerűen amire szükségem van, azt megveszem, és nem várom el mástól, hogy fizessen helyettem, akármilyen kis dologról van szó. Ezért ilyeneket udvariasan visszautasítok. Lehetséges, hogy a férfiaknak az jól esik, hogy meghívhatnak valakit egy italra, mert ezáltal akarják kimutatni, hogy valóban érdeklődnek a nő iránt? Egy egy ilyen eset után mindig olyan hűvösen viselkedtek velem, mintha megsértettem volna ezzel őket.

2013. aug. 30. 13:46
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
nem szeretjük, csak azt hisszük hogy ha ezt csináljuk jobban bevágódunk
2013. aug. 30. 13:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Ez jó érzés és a kicsit règiesebben gondolkodó nők ezt szívesen veszik.

Másrészt egy-két ilyen alkalommal jól meg lehet ismerni a másikat.

A baj ott van ha egy ilyen modernebb felfogású nővel futnak össze.

Ezt úgy vették,hogy nem érdekelnek..

2013. aug. 30. 13:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem jobban esne, ha konkrétan jelezné, hogy akar valamit. Leszarom a sütit.
2013. aug. 30. 13:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem. Engem ki fog meghívni bárki is valamire? Fene nagy egyenjogúság van, akkor igenis, hívjanak meg a lányok engem valamire, ha ők akarnak tőlem valamit. Fordított helyzetben vagyok hajlandó csak meghívni bármire is.
2013. aug. 30. 13:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi van ebben rossz? Ez nem kötelez senkit semmire, párszáz ft-tól meg még senki se halt meg..
2013. aug. 30. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem legközelebb menj bele, de úgy, hogy utána meg te is meghívod valamire.
2013. aug. 30. 14:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
én speciel szeretem meghivni és nem azért hogy "na most én fizettem neked öltem beléd pénzt akkor majd neked ezt viszonoznod kell valamivel" csak...szimplán jólesik és megbántanak vele ha nem fogadják el
2013. aug. 30. 16:45
 8/8 A kérdező kommentje:

Látom közöttetek is megoszlanak a vélemények!

Én mindenesetre nem mondtam, hogy bármi rossz lenne benne, de azt sem, hogy ezt tartom természetesnek. Viszont örömmel olvastam, hogy ez, amit gondoltam, hogy jól esik nekik(teljesen őszintén), tényleg van akinél így van :) Igaz, hogy nem szeretem ezt a dolgot, de ez mégis olyan aranyos így belegondolva :D Szerintem maradok annál a megoldásnál, ha egyszer meghív valaki, utána én is őt, lehet ezzel a saját elveimet sem sértem, és mégsem utasítok vissza mindig mindent :-)

Köszönöm a válaszokat! :)

2013. aug. 30. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!