Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mi az amit elsősorban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi az amit elsősorban megnéztek egy srácon? Mi alapján döntetek hogy az adott pasi bejön-e vagy sem?

Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 21:37
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Arcát, szemét(kék szeműek előnyben...:P), haját + nálam is számít a mosoly.

De én is sokszor nézem a kezeket^^

2009. nov. 1. 17:46
 22/31 anonim ***** válasza:
magasság arc cipő xD és test :D
2009. nov. 1. 18:58
 23/31 anonim ***** válasza:

Omg:D17/F vagyok bocsi h ide írok..

de EZ poén:DBár sok ujjat nem hallottam:D

Amugymeg barna szem:?:Distenem barna szem szőke is jó párosítás:Dnekem azvan:Dnahh sziasztok:D

2009. nov. 2. 23:25
 24/31 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2009. nov. 3. 19:40
 25/31 anonim ***** válasza:
bakker jó hogy mondtátok, mostmár két kézzel, sapka nélkül, vicsorogva fogok BKV-n utazni, hátha bejön :O XD
2009. nov. 20. 20:43
 26/31 anonim ***** válasza:

Én az arcát elsősorban.

Szeretem ha határozott arcvonalai vannak. A Haja annyira nem lényeg, csak azért normális legyen az is.

ja és ez most lehet nem túl rendes, de a kövér pasikat nem bírom8talán azért mert nekik az arcuk is teltebb)

16/L

2009. nov. 20. 20:48
 27/31 anonim ***** válasza:
Altalaban az osszhatast, de... nekem a lab a gyengem...:) Nem birom, ha valakinek ilyen kis vekony, palcika laba van... Szal ha van lehetoseg, azt nezem eloszor!
2009. nov. 20. 20:50
 28/31 Just Happy 94 ***** válasza:

arc, viselkedés, haj, testalkat, stílus, ez így sorban... utána a többi részlet

nekem mindig ez a sorrend...

15/L

2009. nov. 20. 20:52
 29/31 anonim ***** válasza:
én elöször a test felépitését hogy ne legyen ilyen langaléta tesze tosza tipus aki nem tudja hova rakni a lábait... a másik az arca utánna a körmei
2009. nov. 20. 21:25
 30/31 anonim válasza:

szia, fiú vagyok bocs az írásért, de az edzőteremben azt mondta az edző, hogy a vádlimat erősítsem, mert ha az szép izmos a lányok állva fognak pisilni xDD ^^

na, csá

Sok sikert!! ^^

2009. nov. 21. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!