Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi az amit elsősorban megnéztek egy srácon? Mi alapján döntetek hogy az adott pasi bejön-e vagy sem?
Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 21:37
1/31 anonim válasza:
Hát ez lehet hülyén hangzik, de sokszor rajtakapom magam, hogy a srácok kezét nézegetem :D Persze nem ez alapján döntöm el, hogy az illető bejön-e, inkább az egész összkép alapján :D De a szép férfias kéz nálam sose hátrány! :D
16/L
2/31 A kérdező kommentje:
Köszi:)))):DD
2009. okt. 31. 21:46
3/31 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok :D
A barátomnak is olyan szép, férfias keze van :D
4/31 anonim válasza:
hát én az összhang alapján döntök de amit megnézek elsőnek egy pasin a cipőjét ill a vádliát nem tudom miért :S:P 17/L
5/31 A kérdező kommentje:
na ne mááááá:DDDDD És mi van azokkal akinek olyan a kezük mint a jetié:DDDDDDDDnem mintha az enyém ilyen lenne:D
2009. okt. 31. 21:50
6/31 anonim válasza:
Az arcát.
De én is megszoktam nézni a kezét mint az első válaszoló. Nem jó ha egy fiúnak lányos keze van. Legyen erős és férfias. :D
7/31 anonim válasza:
Én is megszoktam nézni a pasik kezét :P Nehogy kisebb legyen már, mint az enyém. :D A másik lényeges a szem (barna szemek a gyengéim). :)
17/L
8/31 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Úgy beelőztetek h én csak az elsőt láttam még. Mindegy a lényeg ugyanaz.
9/31 anonim válasza:
21:57-es vagyok. Na én az első 21:55.ös voltam.:D XD
10/31 anonim válasza:
én az arcát+haját(!), aztán stílus.
a kezét soha. az nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!