Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban lányoktól várnám a válaszokat, meddig mentek el abban hogy kéretitek magatokat? Szeretitek ha egy pasi küzdd értetek?
Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 20:50
1/11 anonim válasza:
nem mindenki gondolja így, de én nem szeretem kéretni magam meg megjátszani az elérhetetlent. ha akarok vmit a sráctól és szeretnék továbblépni akkor miért ne. ha meg nem akarok akkor nem. de olyat nem szeretek csinálni h én is szeretném de játszadozok és játszom az elérhetetlent meg a meghódítandó királylányt.
2/11 anonim válasza:
Én egy darabig kéretem magam,de aztán megadom a ,,jelet",hogy start...Onnantól a fiún múlik.Ha nem él a lehetőséggel,akkor sajnálom.Én az a típus vagyok,aki szereti megadni a bátorítást a másik félnek.Ha onnantól nem mennek a dolgok,akkor nem is kellek annak a valakinek igazán.Ennyi.
3/11 anonim válasza:
Én úgy szoktam csinálni, hogy kérettetem magam de mégis éreztetem vele hogy úgyis beadom a derekam :D ezt még a másik fél is élvezi, mert nem olyan unalmas, megszokott az egész...
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) az utolsó elég valósághű :D
2011. márc. 20. 21:09
5/11 anonim válasza:
Én is mindig kéretem magam, de látszik, hogy úgyis megadom magam egy idő után, de szükségem van arra az érzésre, hogy meghódítanak és nehéz meló,mert vele meg éreztetnem kell, hogy küzdenie kell, tehát úgy kell magam kéretnem, hogy érezze, hogy nem eredménytelen, de azt is érezze, hogy kell valamit tenni, nem adom csak úgy :D Viszont mi nők ebben profik vagyunk :)
6/11 anonim válasza:
Pasiként válaszolok.
Ha azt látom, hogy nem tudja még a lány, hogy bele kezdjünk komolyabban, akkor nem zavar, hogy húzza az időt.
Viszont, ha egyértelmű, hogy ő is akarja, de játssza a elérhetetlent, akkor én fogok erre ráunni.
7/11 anonim válasza:
igen :D
az a legjobb érzés benne mikor meg akarnak hódítani és küzdenek értünk. ilyenkor érezzük hogy fontosak vagyunk annyira hogy még harcolnak is értünk
8/11 anonim válasza:
Ha valaki nem őszinte, hanem szórakozik velem, az már nem is fontos nekem.
9/11 anonim válasza:
A mai pasik, nem küzdenek. Szánalom.
10/11 anonim válasza:
Szeretem ha fontosnak allitanak be, ez egy jó pont nálam. Szerete a bókokat, és a vicces fiúkat. Nem szeretem kéretni magam, álltalában ne is kell. Esetleg ráírok facebookon, vagy élőben egdísérem a zenekaros blúzát, vagy kisit kérkedek...ennyi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!