Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21-24éves Csajok! : Hanyadik randin, és hogyan szeretitek, ha a pasi megcsókol benneteket?
24 éves pasi vagyok
Nagyjából talán beleírtam mindent a kérdésbe. Lényeg az lenne, hogy milyen sebességgel szeretitek, ha egy randi zajlik? Hanyadik randin csókoljanak meg benneteket?
A fő kérdés pedig, hogy szeretitek, ha a pasi nem töketlen, és egyik randi végén szó nélkül átkarol, és megcsókol?, vagy inkább kérdezze meg, hogy megcsókolhatlak?
Én ha nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon (-nagyon) jól érzem magam egy randin, szinte rosszul is esik, ha a pasi nem egy csókkal akarja zárni :)
Hogy meg kell-e kérdezni? Persze, lehet aranyosan is csinálni, pl kapuallj, megsimogatod az arcát, kedvesen nézel és halkan megkérded: megcsókolhatlak? De kérdés nélkül is működik.
A lényeg úgyis az egész randin van, ha az "tökéletes", akkor nem kérdés a csók sem. Legalábbis nálam :) 25/L
Értem, hát mindannyian hasznos dolgokat mondtatok. köszi :)
Az első randin már megfoghatom a kezét? Csajok, milyen hamar sétálhatunk veletek, hogy fogjuk a kezeiteket?
Mert az első randit megbeszéljük valahol, és ha odaérek, akkor nem foghatom meg rögtön a csajszi kezét, hanem egy idő után kérdezzem meg?, mikor és hogyan?
nekem az nemjönnebe ha az első randin már megfogná a kezem. sztem ezt csak akkor tegyed, amikor már tökegyértelmű h jártok. a csók az jöhet akár az első randin is, de csak akkor, ha minden nagyon jól alakul, és énis ugyanannyira élvezem a dolgot, mint a pasi.
a kézfogás meg sztem, az nemolyan dolog h rögtön ezzel kéne indítani, ráér akkor, amikor már egy pár vagytok, és sétálgattok vhol.
megkérdezni felőlem megkérdezheti, az tud aranyos is lenni, bár én a határozott pasikat jobban szeretem, meg azt, amikor csakúgy megtörténik a dolog. de a legutóbbi barátom megkérdezte h adhat e egy puszit, de csók lett belőle :D
Előző hozzászólónak:
köszi a válaszod, jól leírtad. :)
viszont azt kicsit nem értem, hogy csókolzni már lehet, kezet fogni meg nem.
Ha én ugy érzem, hog jó lett a randi, és a végén megszeretném csókolni, és ha nem kérdezem meg tőle. hogy megcsókolhatom-e, csak elkezdek hajolni felé, és:
amikor közel vagyok, és a csajszi elfordítja az arcát, mert nem szeretné, akkor mit csináljak?
Ekkor lesül a képemről a bőr. :( menjek el, vagy kérdezzek tőle valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!