Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi az amit elsősorban megnéztek egy srácon? Mi alapján döntetek hogy az adott pasi bejön-e vagy sem?
2. vagyok
Persze én se a keze alapján választok :P Csak azt is megfigyelem :D
De én is az arcát, a haját, a szemét, a száját meg a mosolyát nézem először :D
a fejét (arcát, haját).
érdekes, a kezet én is meg szoktam nézni ^^ mondjuk nem ez alapján döntök.
Eloszor mikor meglatok egy sract , a magassagat nezem meg , szeretem a magass pasikat .Utana johet az arca , a haja legyen kicsit hosszabb, a fogait, legyenek apoltak , utan a kezet , vagyis a kormeit, onnan is latszik az apoltsag , a cipoet , aztan visszaterek egy es van de megnezem a nemi szervet , akaratom ellenere is de ez van. Aztan jon az oltozeke. szeretem ha azert nem szarad el a laban , ne legyen rajta tulsuly hanem legyen egy eros vadlia es karja . A keze legyen finom , puha, a bore is .
De szerintem ami a legbefolyasolobb tenyezo az az arca es a fogai , egy szep mosolyal le tudnak venni a labamrol .
Én az arcát szoktam, a mosolyát. :D Aztán a kezét és végül a cipőjét. Meg úgy összességében a srácot, hogy milyen a stílusa, vagy van-e egyátalán.
Amúgy egy pasiról mindent elmond a vezetési stílusa. Szerintem legalábbis. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!