Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Ki az akit zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ki az akit zavar hogyha egy srác dohányzik? Ez számotokra visszataszitó? Ezen egy kizáró ok miatt már nem is járnátok egy ilyen pasival aki dohányzik?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 19:33
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Az első barátom, akivel 2 évig voltunk együtt, leszokott róla miattam. Én adagoltam neki a cigijét, egyre kevesebbet. És sikerült neki. Ahogy szakítottunk, visszaszokott. Vagy egyáltalán nem is szokott le, csak előttem játszotta a jófiút, bár azt nehéz lett volna 2 éven át, és igazából nem is érdekel. Én ezután a kapcsolat után szoktam rá, azóta nem érdekel, hogy valaki dohányzik-e vagy nem. Nem lesz tőle se jobb, se rosszabb ember. A mostani barátom is cigizik évek óta, bár mostanában egyre kevesebbet szívunk mindketten, mert belekezdtünk a leszokó-projektbe, együtt hátha sikerül. 21/L
2010. dec. 6. 10:17
 32/36 anonim válasza:

engem például egyáltalán nem zavar, bár én nem dohányzom..:)

16/L

2010. dec. 6. 11:52
 33/36 anonim ***** válasza:

Igen nagyon zavar, és kizáró ok is.

Nem cigizek, és azt sem akarom, hogy a pasim cigizzen, és szerintem nem vagyok egyedül, hogy elég visszataszító tud lenni.

Amúgy gondolom, aki szintén dohányzik, annak nem kizáró ok.

2010. dec. 6. 12:08
 34/36 heszter válasza:

Nem kizáró ok, nem is visszataszító, de ha választhatok, inkább ne dohányozzon a barátom.

(Amúgy én abban a furcsa helyzetben vagyok, hogy szeretek cigarettázni (szeretem a füst ízét), de az egészségem miatt nem teszem. Na meg a ruháim miatt.)

2010. dec. 6. 17:36
 35/36 anonim ***** válasza:
Zavar és igen kizáró ok.
2010. dec. 6. 18:18
 36/36 anonim ***** válasza:

Nagyon vicces, hogy valakinek kizáró ok lehet, hogy egy pasi dohányzik. Engem nem zavar, mert én is dohányzom. És ha lenne egy pasim, aki nem dohányzik, gondolom nekem is le kéne szoknom, hogy a társadalom ne közösítsen ki minket, mint "felemás párt". Vagy inkább őt szoktassam rá?...

Dohányzó és dohányzó ember között is van különbség. Van, aki naponta két doboz cigarettát szív el, és van, aki kétnaponta egyet. Nem lehet egy kalap alá tenni őket. Aki mindenkit elítél, akinek a szájában látott egy szál cigarettát, elég szűklátókörűen gondolkodhat. Azt hiszem. A világ nem ilyen egyszerű. A gyárkémények engem is zavarnak, de még egy láncdohányos sem lehet kizáró indok, hogy meg tud fogni az intellektusával. Puff neki.

2010. dec. 6. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!