Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszataszító, ha csöndes, és visszahúzódóbb vagyok?
miért baj az ha nincs sok barátod? "mindenki barátja, senki barátja" ha igazi, jó barátok, akkor szuper :)
társaságban eleinte én is csöndesebb vagyok, de idővel feloldódom :D
mi az a "fiatalos gondolkodás"?
mert pl ha ugyan arra gondolunk akkor nekem sincs "az a tipikus mai fiatalos gondolkodásom" :D
ezzel szerintem semmi baj nincs....
Az állóvíz sosem vonzó! A csendes visszahúzódó emberek nem lesznek igazán sikeresek sehol sem!
Légy nyitottabb és felszabadultabb!!!
"A csendes visszahúzódó emberek nem lesznek igazán sikeresek sehol sem!"
Érdekes. A sok computer b.zi, aki nyilván nem a bulikban töltötték idejük nagy részét, később mégis milliárdos nagyvállalatokat irányítottak, szemben a sok party g.civel, akik később utcát sepertek.
Amúgy semmi sem jó. Ha sok barátod van, akkor az a baj, hogy egyfolytában velük vagy és riválist lát bennük. Ha nincsenek barátaid, akkor pedig biztosan valami különc pszichopata vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!