Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nem lenne nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nem lenne nektek visszataszító?

Figyelt kérdés

Ha egy abszolút ismeretlen srác leszólítana az utcán vagy a boltban? Fiúként úgy gondolom, hogy ez kellemetlen helyzet lenne a lánynak, mint egy letámadás gyakorlatilag. Vagy én érzem csak így?

16/F

2011. aug. 1. 16:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
hát én személy szerint utálom ha idegenek beszélnek nekem,de am nem gáz szerintem.
2011. aug. 1. 16:05
 2/16 anonim ***** válasza:
Én mindig kikosaraztam-kosarazom azokat a pasikat,akik így akartak-akarnak ismerkedni velem.
2011. aug. 1. 16:05
 3/16 anonim ***** válasza:
ha jófejnek tunik, és szinpatikus nekem és méghozzá sok holmival vok, és így segít hazahozni a dolgokat nekem, ak mért ne?! :)
2011. aug. 1. 16:16
 4/16 anonim ***** válasza:

Én örülnék!Persze csak ha 25 v afeletti férfi,külsőre szimpatikus,és valami vonzó van benne(akár a beszéde,hangja,ahogy megszólít stb).

(Múltkor az aluljáróba egy írtó normálisnak tűnő férfi azt mondta,hogy: "szia engem keresel?"Mikor épp siettem a kijárathoz.Én meg annyira siettem,hogy nemet válaszoltam.Utólag visszagondolva,jobb lett volna,ha szóba elegyedek vele!na majd legközelebb!)

24n

2011. aug. 1. 16:22
 5/16 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene a bátorsága :)
2011. aug. 1. 16:32
 6/16 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki, ha valaki egyszer leszólítana.
2011. aug. 1. 16:34
 7/16 anonim ***** válasza:
ha jó pasi jó dumával szólítana le, az nem lenne probléma :)
2011. aug. 1. 16:45
 8/16 anonim ***** válasza:
Hát egy kicsit meglepne a dolog, de ha jó dumája van, akkor... 16L
2011. aug. 1. 17:45
 9/16 anonim válasza:
ezzel nem vagy egyedül...:))
2011. aug. 1. 17:47
 10/16 anonim ***** válasza:
engem nem.
2011. aug. 1. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!