Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nem lenne nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nem lenne nektek visszataszító?

Figyelt kérdés

Ha egy abszolút ismeretlen srác leszólítana az utcán vagy a boltban? Fiúként úgy gondolom, hogy ez kellemetlen helyzet lenne a lánynak, mint egy letámadás gyakorlatilag. Vagy én érzem csak így?

16/F

2011. aug. 1. 16:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nem.
2011. aug. 1. 17:53
 12/16 anonim ***** válasza:
ha egyedül lennék, nem zavarna :)
2011. aug. 1. 17:54
 13/16 Kalalau válasza:
nyugodtan megszóolithatod.:DD
2011. aug. 1. 18:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Bridget.88-nak üzenném, hogy akkor mégis, hogyan?:D Netán társkeresőn? Ugyan már:) Te is adod a keményet, de ha leszólítana egy számodra full helyes Fickó , akkor biztos nem mondanád, hogy "jajj ne, bunkó alak vagy" :)
2011. aug. 1. 20:52
 15/16 anonim ***** válasza:
nem lenne, inkább örülnék, hogy valaki leszólít. persze csak ha szimpi.
2011. aug. 2. 09:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha szimpatikus és udvarias az illető én egyáltalán nem bánom, ha kezdeményez. Sajnos ez a férfiak körében mostanában nem divat, nem tuom, hogy azért mert félénkek vagy elkényeztetik őket a nők. Szerintem nem kell azonnal "letámadni" a másikat azzal, hogy randit kérsz. Például boltban kérhetsz tanácsot, hogy melyik joghurtot vagy csokit tartja finomabbnak, aztán ha látod, hogy mosolyog és szívesen válaszolgat, rátérhetsz arra, hogy randit kérj.
2012. okt. 25. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!