Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Ki az akit zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ki az akit zavar hogyha egy srác dohányzik? Ez számotokra visszataszitó? Ezen egy kizáró ok miatt már nem is járnátok egy ilyen pasival aki dohányzik?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 19:33
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
79%

Zavar. Visszataszító. És igen, nálam ez kizáró ok.

Párom nem dohányzik, és annyira jó ilyen emberrel lenni.

21/L

2009. okt. 30. 21:42
 12/36 anonim válasza:
57%
szerintem a csajok többsége nemszereti hogyha a pasi dohányzik...hát melyik lány szeretne egy hamutartóval csókolózni??:O:S..szerintem nagyonis visszataszító..:S..és igen azt minden csaj díjazza hogyha miatta a pasi lemond a cigiről...:]
2009. okt. 31. 20:27
 13/36 anonim ***** válasza:
53%
Nálam kizáró ok, egyrészt én is folyton büdös lennék, másrészt nem lehet jó egy füstízű szájjal smárolni..
2010. márc. 3. 22:48
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
engem nem zavar mert én is dohányzom.
2010. dec. 5. 20:28
 15/36 anonim ***** válasza:
84%

Nincs is annál kiábrándítóbb számomra, mikor látok egy helyes pasit...s egyszer csak veszi elő a cigit, s rágyújt-,-'

Engem nagyon zavar...több okból is.

Gyűlölöm, hogy minden füst szagú lesz tőle...a hajam, a kabátom stb.

Rossz lesz a lehelete...:S

Éééés nem szeretem a függőket...olyan gáz, mikor reszket már egy szál cigiért...-,-'

Meg hát valljuk be, az az ember nem túl jövőorientált, aki ennyire lesz@rja a saját egészségét...:D

Ez a leszokni duma...hát...általában csak ígérgetni szokták...utána nincs belőle semmi, meg ne a másik kedvéért szokjon le, hanem a saját érdeke miatt...!

Nem mondom, hogy kizáró ok...de hogy negatív tényező, az ziher xD

2010. dec. 5. 20:43
 16/36 anonim ***** válasza:
0%
szerintem ha nem cigizel , akkor az egy lánynál + pont :)
2010. dec. 5. 21:00
 17/36 anonim ***** válasza:
64%

Annyira nem zavar, mert bulizós típus vagyok, lehetőleg hasonló partnert kerestem mindig, és az ilyen emberek általában dohányoznak. Meg van annál fontosabb párkeresési szempont (közös érdeklődés, vérmérséklet, intelligencia, kinézet, stb.) mint hogy dohányzik-e valaki vagy nem. Kicsit fura, ha valakinek ez teljesen kizáró ok.

Én több év dohányzás után most már - szintén több éve - csak buliban gyújtok rá, kb. kéthetente, egyébként egyáltalán nem. A barátom viszont reménytelen függő, és igen, engem is felb.asz, amikor ideges lesz csak mert 2-3 órája nem gyújtott rá, meg bebüdösíti a konyhát (a szobából már sikerült száműznöm a cigijét, de régen azt is lazán befüstölte) Nyáron kizavarom az erkélyre (legalább ritkábban gyújt rá, mert nem szeret kint állni), de hidegben megsajnálom. Reménytelennek látszik, hogy leszoktassam, bár próbálom. Pénze nem nagyon van, de akkor meg vesz dohányt és sodor (ami még büdösebb, meg igénytelen is szerintem...)

Szóval ezek után jobban örülnék, ha nem dohányozna, és én is aggódom,mi lesz, ha összeköltözünk, stb. és majd lehet vele ordítani, hogy erre a sz.arra költi a pénzt - de emiatt (meg amiatt h jaj mi lesz később) nem fogom most otthagyni.

2010. dec. 5. 21:05
 18/36 anonim ***** válasza:
35%
Ha jóképű pasi és nem csóró, akkor annyira nem zavar, bár nem cigiizek, utálom az ízét, de a füstöt bírom.D
2010. dec. 5. 21:05
 19/36 anonim ***** válasza:
35%
engem nem zavar, mert én is dohányzom.inkább örülök neki...a nem dohányzó volt barátaim ugyanis általában rosszul tolerálták, hogy én dohányos vagyok.
2010. dec. 5. 21:11
 20/36 anonim ***** válasza:
74%
Persze hogy rosszul tolerálták, ha büdös kocsmaszagú voltál. Hamutállal csókolózni nem nagy élmény.
2010. dec. 5. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!