Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Ki az akit zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ki az akit zavar hogyha egy srác dohányzik? Ez számotokra visszataszitó? Ezen egy kizáró ok miatt már nem is járnátok egy ilyen pasival aki dohányzik?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 19:33
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
53%
Engem baromira nem érdekel. Elég régóta dohányzom, szóval nem zavarna.
2010. dec. 5. 22:21
 22/36 anonim ***** válasza:
Zavarna, de nem kizáró ok. Ha addig kibírná,hogy nem gyújt rá ameddig velem van, akkor oké. Bár örülnék ha leszokna értem, de az már túl nagy csoda lenne..
2010. dec. 5. 22:28
 23/36 anonim ***** válasza:
51%
Teljes mértékben kizáró ok. Sosem csókolóznék olyannal, aki dohányzik. Sosem bújnék olyanhoz, aki dohányzik. Sosem hagynám, hogy megsimogassa az arcomat olyan, aki dohányzik. Egyszerűen mert büdös. Hiába mos fogat, hiába mossa a ruháit és hiába zuhanyzik. A bőrébe ivódott a szag. Gusztustalan.
2010. dec. 5. 22:39
 24/36 anonim ***** válasza:

Én úgy ismertem meg a párom,hogy dohányzott.Mivel én sosem cigiztem,engem nagyon zavart,főleg csókolózásnál vagy ha megöleltem és füstszagú volt a ruhája.

Akkor volta legrosszabb mikor összeköltöztünk és az én cuccaimon is érződött ez a kellemetlen szag,nameg a hajamon.

Szerencsére amikor pár vitán túlvoltunk emiatt akkor rávette magát és sok év után leszokott(Aminek nagyon örültem és nagyra becsültem)Mostmár csak az öblítő illatát érzem.Na ez most olyan volt mint egy rossz reklám:D

De biztos akad akit nem zavar a dolog,főleg ha a lány is dohányzik.

2010. dec. 5. 22:43
 25/36 anonim ***** válasza:
Én konkrétan rosszul vagyok a dohány füsttől, 1 éjszakára szóba jöhet, de hosszabb távra soha, egyértelműen kizáró ok. Ha csak mondjuk buliban gyújt rá, akkor az nem zavar feltétlenül.
2010. dec. 5. 23:37
 26/36 anonim ***** válasza:
Nálam is kizáró ok.. egyszerűen nem birom, nem is csókolóznék olyannal aki dohányzik...
2010. dec. 5. 23:45
 27/36 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar,mert én is dohányzom!
2010. dec. 6. 07:45
 28/36 anonim ***** válasza:
Nem kizáró ok,de mivel nem vagyok dohányos,így megkérném hogy szokjon le.
2010. dec. 6. 09:44
 29/36 199303 ***** válasza:
nekem dohányzik a barátom. én nem szeretem h dohányzik de nem tiltom el töle. csak meletem nem gyujt rá:)
2010. dec. 6. 09:50
 30/36 anonim ***** válasza:

kizáró ok. egyszer jártam egy sráccal, "leszokott" a kedvemért, de elég hamar kiderült, h ez hazugság volt. ez külön undortó...

a ciginek semmi értelme, büdös, hülyén néz ki, függőséget okoz, drága, és beteg leszel tőle..

2010. dec. 6. 09:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!