Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Légyszi válaszol valaki értelmesen? Story lent
háát sztem ő csak barátságot akar tőled, legalábbis nálam egyértelműen ez jön le
ugyanez volt kb bnőmnél is, hogy ismerkedett egy helyi sráccal msn-en, ott írt neki minden szépet és jót, becézgette stb. suliba meg köszönés nélkül elment mellette:S:S
szerintem ebben semmi különös nincsen, nem tudom, ezekből hogy gondolhatod, hogy van nála esélyed... semmi jelet nem adott arra, hogy akarna tőled valamit. attól, hogy rád ír, meg hogy csókcsók-kal köszön el... az semmi. én gyakran írok barátaimnak ölelős szmájlikat, mégsem hiszi azt egyikük sem, hogy akarok tőlük valamit, vagy beléjük vagyok esve.
ha azt akarod, legyen esélyed, akkor ne csak semleges dolgokról beszélj vele, hanem érdeklődj, próbáld jobban megismerni, vagy találkozz vele...
Nem tudom miért, de én úgy érzem, hogy van esélyed nála.
Nem azért mert olyanokat ír hogy, "csókcsók" stb. mert ez tényleg nem jelent semmit.
Beszélgess vele csak haveri szinten, probáld meg minél jobban megismerni, hogy van-e csaja stb. Aztán majd kiderül, hogy mi lesz:)
Nekem az a tapasztalatom, hogy a pasik nem azért állnak szóba egy lánnyal, mert barátot keresnek, hanem azért mert szeretnének tőle valamit. De ez ne vedd készpénznek, mindig vannak kivételek.
De így látatlanban nem tudom megmondani... te hogy érzed, bejösz neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!