Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Légyszi válaszol valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Légyszi válaszol valaki értelmesen? Story lent

Figyelt kérdés
Van egy srác (21). Nyáron egy napot egy helyen dolgoztunk, fiúunokatesóm haverja(de ut-mal nem vaok olyan jó viszonyba). Msn-en kerül fordul rám ír, és én is. De csak általános dolgokról szoktunk beszélni(pl. suli, mi volt az nap, meg ilyenek). de vmikor pedig mondok vmit és a válasz:xD, :D. Myvip randin bejelöltem névtelenül és ő is bejelölt... Meg amikor egyszer mondtam vmi hülyeséget és odaírtam utána h. ez szőke nős volt erre a válasza az volt: h. nem baj de mi így szeretünk. vmikor szó nélkül lelép msn-ről vmikor pedig úgy köszön h. csókcsók vagy csucsu. Van-e nála esélyem vagy csak haveri szinten dumáljak vele? Egyébként kétszer volt nálunk (unokatesómmal). akk. 5-10 percet beszéltünk.
2009. okt. 30. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

háát sztem ő csak barátságot akar tőled, legalábbis nálam egyértelműen ez jön le

ugyanez volt kb bnőmnél is, hogy ismerkedett egy helyi sráccal msn-en, ott írt neki minden szépet és jót, becézgette stb. suliba meg köszönés nélkül elment mellette:S:S

2009. okt. 30. 19:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ebben semmi különös nincsen, nem tudom, ezekből hogy gondolhatod, hogy van nála esélyed... semmi jelet nem adott arra, hogy akarna tőled valamit. attól, hogy rád ír, meg hogy csókcsók-kal köszön el... az semmi. én gyakran írok barátaimnak ölelős szmájlikat, mégsem hiszi azt egyikük sem, hogy akarok tőlük valamit, vagy beléjük vagyok esve.

ha azt akarod, legyen esélyed, akkor ne csak semleges dolgokról beszélj vele, hanem érdeklődj, próbáld jobban megismerni, vagy találkozz vele...

2009. okt. 30. 19:10
 3/5 A kérdező kommentje:
köszy mindkettőtöknek a választ. lehet h. igazatok van... elvégre van még időm:)majd lesz akk. vki más...:)
2009. okt. 31. 10:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért, de én úgy érzem, hogy van esélyed nála.

Nem azért mert olyanokat ír hogy, "csókcsók" stb. mert ez tényleg nem jelent semmit.

Beszélgess vele csak haveri szinten, probáld meg minél jobban megismerni, hogy van-e csaja stb. Aztán majd kiderül, hogy mi lesz:)

Nekem az a tapasztalatom, hogy a pasik nem azért állnak szóba egy lánnyal, mert barátot keresnek, hanem azért mert szeretnének tőle valamit. De ez ne vedd készpénznek, mindig vannak kivételek.

De így látatlanban nem tudom megmondani... te hogy érzed, bejösz neki?

2009. nov. 19. 23:23
 5/5 A kérdező kommentje:
hát hétfőn fölajánlotta h. kivisz kocsival szerda reggel a suliba, útközben jót beszélgettünk többek közt legtöbbet a suliról. szerda du. ráírtam és akk. nem volt ott pedig be volt jelentkezve elérhető módon. és amikor odaértünk a sulihoz nem szálltam ki rögtön még beszéltünk. azóta nem.:P de h. közelítsek felé úgy h. ne tűnjön tolakodásnak?
2009. nov. 28. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!