Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most vajon mit akar? (story lent)
Hát ma randim volt méghozzá első randi.Es a csaj tök jól érezte magat de mikor jöttunk haza egész vegig ilyen néma csön volt mondjuk villamos az tele volt.Aztán utána mikor véletlen hozzáért a kezem az övéhez (ez elég furcsa igy leirva) szoval nem akartam megfogni a kezet csak véletlen volt és ugy elkapta a kezét.Meg rögtön az első busszal elment pedig mehettunk volna eggyütt is.Most még megkerdeztem tole hogy jol érezte e magat es azt mondta hogy igen.
Szoval nem tudom hogy most jó van:S
hát... látszik h fiúvagy...
gondolom ez volt az első randid ezzel a csajal, mert így érthető, tetszel neki meg minden, csak még korai h belekezdjen ebbe a kapcsolatba, veled akar lenni, de óvatos.
próbálj vele többet lenni, talán úgy könnyebbnek érzi magát veled 1 idő után...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!