Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könyörgöm valaki értelmesen fejtse már ki, hogy mit kell ezen szégyellni?
Figyelt kérdés
Mondják,hogy azért nem néz a szemembe,és csak titokban bámul,mert szégyenlős....De nem bírom felfogni,hogy ez hogyan működik.Már majdnem felrobbanok,annyira gondolkozom és próbálom megérteni,de képtelenség....
Valami pszichológiai magyarázat,oldal is jó,csak segítsetek... :/
Miért kapja el a fejét,ha ránézek....:S
2011. jún. 19. 07:49
1/18 anonim válasza:
Szégyelli nyilvánvalóvá tenni, hogy tetszel neki. Tart tőle, hogy fordítva ez nincs így, és ciki lenne neki, ha ő viszont nyilvánvaló jeleket adna.
2/18 anonim válasza:
Ennek olyan pszihológiai oka(i) lehet(nek), ami más téren is megmutatkozik a személy viselkedésében. Van tapasztalatom ezen a téren, de most nem írnék regényt erről. Ha a partneredről beszélünk, azt tanácsolom, ha nem tudjátok megbeszélni, inkább hagyd el. És próbáld MINDIG távolabbról nézni a dolgokat! Többet fogsz látni! Üdv! 18/F
3/18 A kérdező kommentje:
9:39 csönd legyen, ha nem tudsz válaszolni!
10:54 SZABAD,mint a madár.Különben is ő kezdett ki velem....
2011. jún. 19. 11:00
4/18 A kérdező kommentje:
7:54 Köszönöm a válaszod!!!
9:16 Nem regény kell,köszönöm,csak pár értelmes mondat.Nem a partnerem..........:/ Ha az lenne,akkor nem csak néznénk egymást.
2011. jún. 19. 11:01
5/18 anonim válasza:
Mit nem lehet ezen érteni? Nem akarja, hogy kiolvasd a szeméből mit érez... Nem akarja, hogy tudd... Ha nézne, akkor már majdnem szerelmet vallana neked vagy majdnem beleegyezne abba, amit akarsz tőle...
6/18 anonim válasza:
hány éves vagy kedves kérdező?
És mindez, hol történik, mert ha körbevesz titeket 50 ember, vagy sok az ismerős akkor lehet h azért bátortalan.
7/18 A kérdező kommentje:
Szerintem nem zavarja,hogy tudják a barátai,hogy tetszem neki.Szoktak szólni,meg mosolyogni a barátai neki,ha meglátnak,hogy figyeljen oda.Amúgy suliban van.
2011. jún. 19. 16:44
8/18 anonim válasza:
Egyébként ismered a lányt? Mert akár megpróbálhatnál vele beszélgetni is :)
9/18 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány!
2011. jún. 19. 20:14
10/18 anonim válasza:
Bocsi, akkor félreértelmeztem a kérdést. Szóval ismered a fiút?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!