Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Könyörgöm valaki értelmesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könyörgöm valaki értelmesen fejtse már ki, hogy mit kell ezen szégyellni?

Figyelt kérdés

Mondják,hogy azért nem néz a szemembe,és csak titokban bámul,mert szégyenlős....De nem bírom felfogni,hogy ez hogyan működik.Már majdnem felrobbanok,annyira gondolkozom és próbálom megérteni,de képtelenség....

Valami pszichológiai magyarázat,oldal is jó,csak segítsetek... :/

Miért kapja el a fejét,ha ránézek....:S

2011. jún. 19. 07:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Látásból.Szemezés alapján............
2011. jún. 19. 21:25
 12/18 anonim ***** válasza:

kedves Kérdező!

Mit jelent az hogy ő kezdett ki veled??

(akkor annyira mégse szégyenlős)

2011. júl. 5. 22:19
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

-.-

Azért nem meri face-to-face megmondani, mert elképzelhető, hogy te visszautasítanád, megaláznád, a továbbiakban kibeszélnéd a csicska barátnőiddel, röhögnétek rajta a háta mögött, elterjedne róla, hogy egy lúzer akit kikosaraztak... usw

nna ezért nem nyíltan. (na jó, plusz lehet hogy egy kicsit balf.asz is, mert azért lehet ezt ügyesen csinálni).

2011. júl. 5. 22:22
 14/18 anonim ***** válasza:

utolsónak igaza van.

nem akar égni.

honnan tudod, h a barátai előtt nem szégyelli? nem akarja, hogy cinkeljék, ha neked mégse jönne be esetleg.

( v. anélkül is. sok idióta van, főleg a fiatalok közt).

próbálj vele kettesben maradni, figyeld meg, akkor majd rád fog nézni.

2011. júl. 5. 22:29
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen arról van szó, h mivel tetszel neki, zavarba hozza a tekinteted és ezért nem tud hosszasan a szemeid közzé bámulni... VOlt barátom is sokáig ugy volt vele h nem tudott mit kezdeni vele, hogyha sokáig bámultam a szemébe...de kis idő együttlét után megszokta:)
2011. júl. 5. 22:30
 16/18 anonim ***** válasza:

Az egyik barátom egy az egyben ilyen volt a középiskolában. Mindig nézte a csajt a buszmegállóban, de amikor oda fordult a lány, akkor elkapta a fejét, és csak nézte. Én sem voltam egy nagy csajozógép, de próbáltam rávezetni, hogy ha annyira tetszik neki akkor menjen oda és beszéljen vele. De nem.

Amúgy szerintem az oka az lehet, hogy fél attól, hogyha megszólít és elutasítod akkor összetörik az az idealizált álomkép amit megalkotott rólad, és utána már nem tud ki után sóvárogni. Ha tetszik a srác, vagy látsz benne fantáziát szerintem szólítsd meg, mondd hogy nyugodtan jöjjön oda beszélgessen veled.

2011. júl. 5. 22:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Gondoltál már arra esetleg, hogy, köszönsz neki ? Csak mondd neki, hello, és ennyi, mert ha tetszik neked a srác, akkor miért ne...

És ennyi, legközelebb már ő fog rád köszönni és bátrabb lesz.

Egyébként ha valaki szégyenlős, az nem azért van, mert a visszautasítástól fél, ez baromság. Azért szégyenlős, mert tetszel neki, de tulajdonképpen tapasztalatlan, zavarban van, ha rá nézel.

Szóval ha tényleg tetszik, köszönj neki. Egy kis bátorítás nem a világ :))

2011. júl. 6. 10:31
 18/18 anonim ***** válasza:

Pszichológiai magyarázatnak annyit mondanék hogy párkapcsolati téren nincs (elég vagy egyáltalán) tapasztalata, önbizalma a fiúnak. Jelenleg a félelmei leküzdik őt, és ahogy elnézem téged is.

Ha biztosra szeretnél menni, küzd le a félelmed és sétálj oda kérdezd meg.

2011. júl. 6. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!