Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány de van barátja. Szerintetek van még esélyem nála? Ha igen hogy szedjem el őt a barátjától?
az utolsó 2 válaszra: nem látom értelmét a szétütésnek mivel ez akkor összébb is hozhatja őket egymáshoz( faszi megsérül csaj gyógyít- de azért köszi:)
utolsó válaszra: hát tudod kiirja msn-en hogy nagyon szereti meg minden és a képén is a csaj meg a faszi van (képet összevágott) szóval én 1 opciót választanék: amikor csak laza baráti kapcs van köztetek de mégis a legjobb fiú haverja vagy. és akkor ha észreveszed h van valami baj akkor kezdesz igazán közelebb kerülni. a te válaszodból kigondoltam egy iet. mert azért tudjuk hogy a kapcsolatok igen kevés százaléka tart örökké. ien fiataloknál pedig tuti h szakítás lesz a vége. és ha addigra nem lesz más akkor jövök én:)
"Ha igen hogy szedjem el őt a barátjától?"
Na ez az a viselkedés ami undorító. Ha a csajszi jól megvan a barátjával miért akarod őket szétszedni???
Amúgymeg azt írtad hogy ilyen fiataloknál nem tart örökké egy kapcsolat. Te se vagy túl öreg akkor miből gondolod hogy ha veled járna a csaj eltartani évekig vagy egy egész életre? Vagy csak pár hónapra jössz vele össze?
Én nem értelek... Én ha valakivel össze akarok jönni akkor azt úgy tervezem hogy eltarthat évekig vagy egy életen át. Mennyi idős a csajszi amúgy?
-nem lenne jobb a lelkiismeretem de hát szeretem na
én is ugy tervezem h évekig vele lennék. nem magamra értettem hanem most rájuk. és amm ha jól megvannak akkor term hagyom őket. szóval nem kell véleményt nyilvánítani.:) azért kösz ez is segít vmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!