Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves fiú vagyok és még nem volt olyan kapcsolatom ami komolyabb lett volna, mit tegyek? Kérdés lent.
Figyelt kérdés
Szóval annyira vágyom egy olyan kapcsolatra ami komolyabb de sosem jön össze. Vagy aki nekem tetszett annak sosetetszettem vagy valami más jött közbe. ha volt olyan akkor meg 300km-re lakott tőlem. Annyira szerencsétlennek érzem magam emiatt mert az eddigi kapcsolataimat nullára pontoznám. Szinte nem is voltak vagy csak szóba jöttek. Kimondhatóan szinte nem volt senkim. És annyira jó lenne egy helyes lánnyal elmenni valahova, akivel lehet "úgy" beszélgetni stb. Annyira hiányzik ez , hogy legyen valakim. És sokszor már mintha erőltetetten kerestem volna magamnak. És tudom, hogy ez nem megoldás. Nem vagyok egy izom állat, sőt szerintem a legvonzóbb fiú sem márha fiúként az én korosztályomból tudnék ilyenről dönteni. De "lelkileg" biztosan 10/10 és ez így olyan rossz, hogy keresem azt a "valakit". Szerintetek mit csinálljak? hülyeség az, hogy magától jön. Eddig sem jött nem is hiszek benne hogy jönni fog. De szégyellem magamat.2013. aug. 21. 15:52
11/13 anonim válasza:
Ne a cicababákkal kezd az ismerkedést, azzal nem jutsz elöbbre! :) Egy hozzád lelkiekben is hasonló lányt próbálj meg keresni, ne a felszínes libákat! Ne tartsd magad szerencsétlennek, csakmert a kapcsolataid nem voltak jók! a Kapcsolathoz két ember kell, és valószínű nem csak veled volt gond! Ha majd eljön az idő lesz egy " igazid" :) Fel a fejjel! :) 16/L
12/13 A kérdező kommentje:
Csak annyira jó lenne , ha minnél hamarabb találnék olyat akinek tetszem, és ez kölcsönös. Sose voltam még szerelmes és ez is bánt. Egyáltalán nem tudom milyen. Mondom voltak akinek "tetszettem" de én úgy voltam vele , hogy ha nekem nem "kell" akkor ne erőltessem csak ha tényleg úgy érzem, hogy ő nekem való. De ez sosem volt eddig :/
2013. aug. 22. 00:41
13/13 Csillagszemű <3 válasza:
Szia! :)
Ha szerencsétlennek meg hasonlónak érzed magad, akkor az a viselkedéseden, a mozgásodon, sőt a szemedben is látszik! :(
"Szomorú szemed" lesz!
"Komoly kapcsolatra" vágysz. Ez nagyon ritka, de vannak lányok akik szintén ezt kereseik!:) Kitartáás! :)) L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!