Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem volt még komolyabb kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem volt még komolyabb kapcsolatom . (tapasztalatlan vagyok) Segitetek?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel még csak arcon puszi volt...Szeretném szájra is meg csókolozni de nem tudom hogy kezdjem el? Hogy kell csinálni hogy jo legyen?
2009. nov. 11. 20:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát ez még kevéske

Mióta ismered a lányt?

Kb. milyen kapcsolatban vagy vele (mármint közelebbi barát stb.)?

2009. nov. 11. 21:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Közelebbi...már voltam is nála mert elhivott meg sétáltunk is...csak az arcrapuszin kivül nem volt semmi! amugy 15éves vagyok fiu
2009. nov. 11. 21:14
 3/8 anonim ***** válasza:
hát megkell várni az adott pillanatot lehet ez így hülyén hangzik de mikor pl padon ültök és már közel vagy hozzá akk mondod h szereted és megcsókold de ez csak egy példa
2009. nov. 11. 21:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen volt már ilyen halyzett(ágyon voltunk egész közel 1máshoz) de a csók nem jött ösze! Bővebb segitség!
2009. nov. 11. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Hát elmesélem az én történetemet, aztán vagy megfogadod, vagy nem.

Szóval ugyanez a helyzet, voltam már nála, közelebbi ismerős, ugyanígy össze akartam vele jönni.

Én elhívtam éjszakai fürdőzésre (na nem a pancsikálós ugrálós éjszakai fürdő :))

Beszélgettünk, fedett volt az uszoda, fényekkel a tetején, én nem bírtam magammal, megpróbáltam megcsókolni, ő nem ellenkezett sőőt. :)

2009. nov. 11. 21:28
 6/8 anonim ***** válasza:
A második vagyok ! Sztem neked kéne kezdeményezni és nem kell "megijedni" mert 1x ennek is eljön az ideje :) szval ennél közelebb nem hiszem h leszel ahoz h megcsókold szval hajrá :)
2009. nov. 11. 21:31
 7/8 A kérdező kommentje:
De értitek hogy nem is tudok csókolozni hogy kel? Kösz az 1nek és a 2iknak a hasznos válaszokat!
2009. nov. 11. 21:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Emiatt ne aggódj, jön az magától! :D

De amúgy, puszit adsz a szájára, de nem távolodsz el, hanem otthagyod az ajkaidat, kicsit nyitva, a nyelveddel finoman megdörzsölöd a száját - ha ő is akarja, be fog engedni, és onnantól már úgyis menni fog magától! :) Csak arra vigyázz, hogy ne legyen túl "nyálas". x)

Remélem, jól értelmezte, mire vagy kíváncsi, és tudtam segíteni! Sok sikert!

L/20

2009. nov. 12. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!