Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 16 éves fiú vagyok és még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves fiú vagyok és még nem volt olyan kapcsolatom ami komolyabb lett volna, mit tegyek? Kérdés lent.

Figyelt kérdés
Szóval annyira vágyom egy olyan kapcsolatra ami komolyabb de sosem jön össze. Vagy aki nekem tetszett annak sosetetszettem vagy valami más jött közbe. ha volt olyan akkor meg 300km-re lakott tőlem. Annyira szerencsétlennek érzem magam emiatt mert az eddigi kapcsolataimat nullára pontoznám. Szinte nem is voltak vagy csak szóba jöttek. Kimondhatóan szinte nem volt senkim. És annyira jó lenne egy helyes lánnyal elmenni valahova, akivel lehet "úgy" beszélgetni stb. Annyira hiányzik ez , hogy legyen valakim. És sokszor már mintha erőltetetten kerestem volna magamnak. És tudom, hogy ez nem megoldás. Nem vagyok egy izom állat, sőt szerintem a legvonzóbb fiú sem márha fiúként az én korosztályomból tudnék ilyenről dönteni. De "lelkileg" biztosan 10/10 és ez így olyan rossz, hogy keresem azt a "valakit". Szerintetek mit csinálljak? hülyeség az, hogy magától jön. Eddig sem jött nem is hiszek benne hogy jönni fog. De szégyellem magamat.
2013. aug. 21. 15:52
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
És annyira ismerkednék lányokkal , de egyszerűen önbizalmam sincs és inkább a feladás szintjén vagyok.
2013. aug. 21. 15:54
 2/13 anonim ***** válasza:
tyűha én is így vagyok vele :( 16/f
2013. aug. 21. 15:55
 3/13 anonim ***** válasza:
Küldenél magadról képet??
2013. aug. 21. 15:56
 4/13 anonim ***** válasza:
Borzasztóan fiatal vagy, de a szívnek nem lehet parancsolni. Sokan vannak hasonló helyzetben. Ebben a korban még nagyon ritka a komoly kapcsolat és tudom,hogy sablonosan hangzik, de nem maradtál le semmiről. Én azt javasolnám, hogy sportolj valamit, keress egy új hobbit, járj korodbeliek közé és ha nem keresed olyan erősen, jönni fog. Ne add fel, legyél udvarias, kezdeményező, humoros, ezt szeretik a lányok. Ha pedig azt látod,hogy sehogy sem tudsz megfelelni egy kiszemelt lánynak, akkor hagyd a fenébe, a felszínes lányok nem érdemlik meg, hogy küzdjenek értük. De túl hamar se add fel! Ne csüggedj. :)
2013. aug. 21. 15:56
 5/13 A kérdező kommentje:
Megpróbálom, de egyszerűen volt olyan lány aki az oszt. társam volt és mikor elmondtam neki, hogy én kicsit többet érzek iránta akkor szó szerint kinevetett.
2013. aug. 21. 15:58
 6/13 anonim ***** válasza:
akkor ő egy komolytalan kislány még, nem kell vele foglalkoznod, úgysem lenne belőle normális kapcsolat.
2013. aug. 21. 16:10
 7/13 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van. De ez annyira rossz, és így olyan nyominak érzem magam emiatt. Lehetett volna barátnőm már párszor . De inkább mindig elhalasztottam mert látszott rajta, hogy komolytalan és neki mindegy ki csak legyen valakije. Én meg ugye mindig az "igazit " kerestem akit tényleg szeretek.
2013. aug. 21. 16:16
 8/13 anonim ***** válasza:

"De "lelkileg" biztosan 10/10"

A szavaidbol ri, hogy nincs onbizalmad, sot meg te magad is leirtad, hogy nyominak erzed vagad. Szoval hol is az a 10/10? Pont ott a problema, ahol azt hiszed, hogy minden tokeleted.

2013. aug. 21. 16:31
 9/13 A kérdező kommentje:
Ezt nem úgy értettem. Egyáltalán nem érzem magamat tökéletesnek, sőt senki sem az. Hanem úgy, hogy egyszerűen lelkileg nagyon vágyok egy lelki társra , vagy valakire. Foglaljuk össze így. Bocs ha érthetetlen.
2013. aug. 21. 16:36
 10/13 anonim ***** válasza:

nincs kedvem többet leírni hogy kell ezen változtatni ha annyira érdekel írj rám egy privit

17/f

2013. aug. 21. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!