Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek az gáz, hogy még...

Szerintetek az gáz, hogy még 18évesen szűz vagyok és még komolyabb kapcsolatom nem is volt? Valami baj van velem?

Figyelt kérdés
Amúgy már elveszthetten volna, de az egyéjszakás lett volna meg kihasználás, szóval nem megyek bele ilyenekbe. A másik baj pedig, hogy én minden pasinak csak arra kellenék, akik eddig nyomultak rám, még a kapcsolataimban is

2013. máj. 16. 04:23
 1/7 anonim válasza:
Jaj dehogy gáz! Majd rá fogsz jönni, ha megtalálod a szerelmed, hogy nem volt hiába ez az értékrend. Meg ha nem szívből jön, akkor minek? Aki ezért kigúnyol az egy érzelmi sérült, nem érdemes vele foglalkozni.
2013. máj. 16. 05:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz, ellenkezőleg.

Ez előttem szólóval értek egyet, aki ezért kigúnyol az szellemi fogyatékos...

2013. máj. 16. 05:50
 3/7 anonim válasza:

Légy büszke magadra! Hidd el igy visszatekintve teljessen felesleges

volt a divat szerint ágyba bújnom minden lehetőséggel. Semmi hasznim nem volt abból,nem lettem tőle több

2013. máj. 16. 06:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Az a gáz, hogy felmerült benned, hogy ez gáz!!!
2013. máj. 16. 11:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Ki a faszt érdekel, hogy mit gondolnak mások, tégy úgy, ahogy helyesnek érzed.
2013. máj. 16. 14:15
 6/7 Synesztro ***** válasza:
25/F A világgal, meg a mai tinikkel van a baj, nem veled.:S Ez volna a normális felfogás, ahogy Te gondolkodsz, nem ahogy a többi csitri, amelyik azzal kápráztatja a padtársait, hogy 14évesen az első randyn lecumizta a pasiját:S:S:S Csak annak add, aki megérdemli ezt az ajándékot. A 28éves párom, 22 volt mikor elvesztette, de semmi rosszat nem tett vele.;D kitartás jön majd az igazi, csak ismerd fel, ha szembe jön veled azutcán;D
2013. máj. 17. 13:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy olyan kellemetlen,amikor valaki megkérdezi és elmondom és gáznak tekinti a dolgot,meg nem hiszi el.Megtehettem volna olyan emberekkel,akiknek csak e.gy éjszaka lettem volna vagy kihasználtak volna.Én ilyenhez meg túl érzékeny vagyok plusz nem tartom magam könnyűvérűnek sem
2013. jún. 10. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!