Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az h ha a kishug "mindenbe" beleuti az orrat. Ha erdekli a nagytestvere?
Figyelt kérdés
A tesom 16/F es meg nem volt egy baratnoje sem. Nem is olyan regen mikor lement a boltba en nagy nyugottam leultem a gephez es lattam h miket irtak a legjobb baratjaval. A tesom fel akar szedni egy csajt es a baratjatol kert segitseget. Mind1 az szar ha meg nem volt 16-evesen meg baratnod? Es ha 13-evesen meg fiud?2009. okt. 29. 14:31
11/17 A kérdező kommentje:
az hogyne me pont testveri szexen fogunk kondolkodni....foleg en 13 EVESEN
2009. okt. 30. 07:17
13/17 A kérdező kommentje:
ez hogy jon ide h "biztos hogy jo melleid lehetnek"????
2009. okt. 30. 16:44
14/17 anonim válasza:
Nem tudom, csak elképzeltem. 13 éves lányoknak általában az van. :)
15/17 sütyö válasza:
Álj már le hallod....
16/f vagyok és most alakul a második barátnőm nekem is csak abszolút nem gáz,van olyan akinek 20évesen se volt barátnője(ismerek nem egyet).Nagyon aranyos, hogy aggódsz a bátyádért:)és 13évesen még ne ilyeneken gondolkozz h szar e hogy még nem volt pasid,még ne is legyen 1-2évig SZERINTEM
remélem segítettem:)
16/17 anonim válasza:
22 évesen volt először barátnőm, akkor csókolóztam először, és akkor voltam először nővel is. Ebben a témában úgy vallom, hogy nincs "ciki". Aki valami ilyet akar beetetni veled, az csak azt akarja, hogy ugorj fejest a kútba. Nem mindenki érik egyforma sebességgel egy kapcsolatra. A lányok részéről pláne fontos, hogy kivel vannak együtt, hiszen ők járják meg jobban, ha valaki kihasználja őket. (25/F)
17/17 anonim válasza:
20F vagyok, nemrégen szakítottam az 1. barátnőmmel (2 hónap után. Ezt is megbántam, hogy összejöttem vele. Nekem még kell a szabadság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!