Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék arról leszokni, hogy mindenbe beleélem magam?
állandóan ez van..és sokszor nem jön össze az,amit szeretnék :(
folyton álmodozom..mit csináljak? vagy erről nem lehet leszokni?
18/L
én mindig legrosszabb esetre számítok és legalább soha se csalódok :S , álmodozni meg én is szoktam
21 F
pl abba élem bele magam,hogy összejövök egy sráccal..nem mondom,hogy lehetetlen de egyelőre semmi közünk egymáshoz..:)
köszi az eddigi válaszokat, ment a zöld :)
jöhetnek még...
Nem kell leszokni róla. Majd az idő segít.
Inkább arra szokj rá, hogy ha nem jön össze, akkor nem leszel depis.
Én is ilyen voltam. Aztán elkezdtem úgy gondolkodni, hogy átgondoltam, sikerülhet? Sikerülhet..miért is ne? De magam előtt tartottam azt is hogy mi van ha nem. És legtöbbször ez maradt a fejemben hogy mi van ha nem..meg úgyse fog sikerülni. Végül szép lassan ez került előtérbe. Nem így full pesszimistán hogy áhh nem fog sikerülni így bele se kezdek, de mindig ott volt a fejemben hogy benne van a pakliban hogy bármi lehet, ergo nem biztos hogy sikerül.
Legyen mindig a fejedben hogy semmi nem biztos attól hogy te annak gondolod, de nem kell full negatívan se állni semmihez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!