Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen hülye és nézegetem az adatlapját, hogyan lehet erről leszokni?
Naponta többször megnézem annak a fiúnak az adatlapját akibe bele vagyok zúgva,ám ő nem akar tőlem semmit. Nem tudok róla leszokni h ne nézegessem. Tippeket,ötleteket szeretnék vagy személyes tapasztalatot. Hogy aki ugyanezt csinálta mint én,az hogyan szokott le erről?
Én már beláttam h nem lesz köztünk soha semmi,és nem vezet sehova ha az adatlapján azt lesem h épp milyen csajnak irogatott,csak rosszabbul érzem magam tőle
Velem is ez volt, illetve van, szóval nyugi, nem vagy egyedül, nálam már a második pasi, akivel így jártam, illetve ezt csinálom, de az első brutál volt, a mostani srácnál visszafogtam magam, csak néhányszor kattintottam rá, de megpróbálok leszokni róla... több kevesebb sikerrel, nálam azért van, mert ha nem lehetek vele legalább így látom mi történik vele kb.
Tudom nem szép dolog, meg leszokni csak úgy lehet, ha nem gondolsz rá, mást csinálsz, én már alig netezek emiatt, így nincs időm megnézni.
Nem Bia vagyok.
Én is azért nézegetem,mert legalább látom a képeit,meg tudom h mi van vele.
Próbálom magam elfoglalni h kevesebbet gépezek,de mikor a sajátomra felnézek,már automatikusan keresem meg őt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!