Ha fészbukon sokat nézegetem vkinek az adatlapját, az látja ezt valahol?
jelenleg nincs ilyen és nem is tartom valószínűnek hogy bevezeteik.Egyszer kétszer előfordult h vmi hacker féle ember csinált ilyet de csak pár napig működött.Mint pl anno az iwiwen.De utána rögtön átvariálták az oldalon azokat a dolgokat amikkel ez megtörténhetett.Szval ne aggódj.
Meg amúgy ott van az is hogy ha ez meg is történik egy adott ideig nem sokan tudnak róla...mire pedig elterjed h ilyen létezett már le is csekkolják és megakadályozzák a további működését.:)
Láttam egy ilyen alkalmazást ahol valami képet rak ki rajta a 20"legnagyobb fanoddal".
Friendsbuzz. Who are your biggest fans? ezvan a képen plusz a 20 emberke profilképe.
Ezt nem tudja valaki mi alapján működik? Kik kattolnak rá a legtöbben vagy ilyesmi?
00:41
véletlenszerűen választ 20-at. Te is kipróbálhatod, hogy többszor megnézed az eredménylistáját. (mindegyik után töröld az engedéjezett alkalmazások közül, hogy törlődjön az állapota)
igen, bele vagyok zúgva... és elég cikinek és gyerekesnek tartom, amit művelek, szinte óránként nézem, csinált e valamit, minden alkalommal megnézegetem a képeit.... pedig felnőtt emberek vagyunk mindketten, én 20 múltam, ő 30
és pedig nem is plátói, mert alakul köztünk valami...na ezért lenne ciki, ha megtudná :)
nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!