Ha fészbukon látom valakinek az adatlapját, de nem tudom ismerősnek jelölni sem levelet írni neki, azt jelenti letiltott?
Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 20:36
1/3 anonim válasza:
Ha nem jelölted ismerősnek,akkor nem tud letiltani.
2/3 A kérdező kommentje:
megnéztem egy barátnőm profiljáról is...nem lehet senki idegennek megjelölni őt :/ a kereső sem dobja ki, és ha belinkelem a profilját, nincs ott a gomb, ami a bejelöléshez vagy az üzenetküldéshez kell... egy ismerőse ismerősei közt kikerestem, és ott ott volt a gomb, de mikor rányomtam, azt írta ki, h sajnáljuk, de nem léphetsz kapcsolatba ezzel a profillal....
korábban ismerősöm volt, de hirtelen felindulásból töröltem... de még ha engem le is tiltott, miért van, h más profillal sem tudom felvenni? mi lehet ez?
2011. máj. 1. 20:47
3/3 Max9009 válasza:
Az azt jelenti hogy ő beállította hogy csak ismerősök tudjanak neki üzentet küldeni és hogy csak ő tudjon bejelölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!