Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az h ha a kishug "mindenbe" beleuti az orrat. Ha erdekli a nagytestvere?
Figyelt kérdés
A tesom 16/F es meg nem volt egy baratnoje sem. Nem is olyan regen mikor lement a boltba en nagy nyugottam leultem a gephez es lattam h miket irtak a legjobb baratjaval. A tesom fel akar szedni egy csajt es a baratjatol kert segitseget. Mind1 az szar ha meg nem volt 16-evesen meg baratnod? Es ha 13-evesen meg fiud?2009. okt. 29. 14:31
1/17 anonim válasza:
Hát ez aztán egy érdekes kérdés... Lesz fiúd, csak vetkőzz le camon valakinek... Ennyi az egész...
2/17 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire vagytok jóban, ha amúgy is elmond sokmindent neked akkor sztem nem gáz, engem pl. nem érdekelne ha öcsém nézegetné az MSNem, amúgy is tud rólam mindent :P 16 évesen, hogy még nem votl barátnője az sztem nem gáz, de azért nem is jó, érthető h össze akar szedni egyet. 13 évesen hogy neked nem volt barátod az egyáltalán nem gáz, várhatsz vele még nyugodtan 1-2 évet :)
4/17 anonim válasza:
Sztem 13 évesen egyáltalán nem baj,hogy még nem volt fiúd.Nálam is igy volt.Aztán 15 éves koromtól már minden beindult.Sok pasi bókolt,és sok esélyes volt :)Várjj még 1 picit,és meglátod,hogy dölni fognak érted apasik;):)CSak önbizalom.A bátyádat illetően meg elég furi,h 16 évesen még 1 csaj se jött össze neki.DE idővel nála is kifog alakulni.NEm kell semmit se elsiettetni.Rem segithettem ;):)
5/17 anonim válasza:
ez olyan aranyos:) gondolom szereted a tesódat!
6/17 anonim válasza:
Addig nem baj, amíg a nagyobb tesó nem jelzi, hogy elege van belőled, kér egy kis magánéletet. Akkor ezt illik és célszerű is betartani.
A többi azon múlik, milyen a viszonyotok? Ha jó, akkor nem gáz, ha megbeszélitek ezt is. Azért tegyél különbséget az érdeklődés, meg a titkok kifürkészése, a kíváncsi nyomozás között. Ha valamit elmond magától vagy beszélgetés közben jön fel, az oké. De ha valamit a gépéből tudsz meg az már kétesélyes. Én nem olvasnám el a tesóm levelezését, naplóját. (Igaz, én már nagy vagyok, és a féltesóim is azok.)
7/17 A kérdező kommentje:
igen szeretem a tesomat es tisztelem a hatarokat...csak azert szeretek tisztaba lenni azzal h mi van vele...h ne mondjak neki vlm sertot
2009. okt. 29. 15:14
8/17 anonim válasza:
Nem baj egyik sem,van még időtök mindkettőtőknek.Jobb későn mint soha.
9/17 anonim válasza:
18/L vagyok és életemben egy fiúm volt eddig... gáz? (pedig mindig azt mondják, hogy milyen szép vagyok, de úgy látszik, félnek tőlem a fiúk:D én meg nem foglalkozom velük:D)
10/17 anonim válasza:
A tesódnak nemvolt még nője?
És neked sem volt még palid?
Közös meg egyezés alapján 1 jó testvéri szex? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!