Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz?

Figyelt kérdés
van egy lány akivel egy ideje beszélgetünk már .. kedveljük egymást .. pénteken lesz vele az első randim .. az gáz hogy az első randin sze*elni akar,mert mondta hogy vegyek óvszert .. nemazért, örülök csak kíváncsi vagyok hogy ez szerintetek nem-e cink

2013. aug. 20. 19:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a csaj egy qrva.Állj tovább fiam!
2013. aug. 20. 19:40
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha férfi lennél, és valóban férfi, nem csak pasi, akkor egy ilyen egyedtől(mert hogy ez minden csak nem nő) egy ilyen lépés után sose lennék a helyedben a csaj számára elérhető.
2013. aug. 20. 19:40
 3/12 anonim válasza:
Nem cink, csak épp egy ribi a csaj! :) Menj bele ha örülsz neki, de ne csodálkozz ha hamar félre lép!;)
2013. aug. 20. 19:41
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Na ez az amit én nem vállalnék be. Mármint ilyen csajt. Az egy dolog hogy egy férfinél mindig legyen gumi, de hogy ezt így bejelentse...nem túl biztató.
2013. aug. 20. 19:42
 5/12 anonim ***** válasza:
szerintem csak óvszer kell neki:D van ismerősöm lány aki mindig azt mondja hogy ,,lécci vegyél nekem óvszert, mert az cink ha én veszek'' tehát szard le vegyed meg neki :D
2013. aug. 20. 19:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát elég közönséges lehet a leány.. :/
2013. aug. 20. 19:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ne menj el és ne éld bele magad semmibe, ha már rögtön első randin szexelni akar, akkor könnyű leányka lehet, érted mire gondolok.... :/ Ilyenbe ne menj bele, mert az sem kizárt, hogy szex után eldob mint egy megúnt ruhadarabot és megszakit veled minden kapcsolatot. De most még nem késő mindezt elkerülnöd, szakíts meg vele te minden kapcsolatot és ne menj bele a játékába.
2013. aug. 20. 19:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Lehet hogy viccből írta vagy már nagyon viszket neki :D
2013. aug. 20. 20:08
 9/12 A kérdező kommentje:
nem éppen viccből írta , elég sokszor jön szóba a szex
2013. aug. 20. 20:12
 10/12 A kérdező kommentje:
szerintem megérdemlem ha már utazok 180 km-ert
2013. aug. 20. 21:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!