Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom lesmárolt, de leégtem mert én nem tudok. Elmondaná vki h kell?
Tegnap a barátommal elkezdtünk járni, és lesmárolt. De nem tudtam szinte semmit se csinálni, valahogy leblokkoltam, nem tudtam hogy kell csókolózni. Valaki magyarázza el! Megkérdeztem hogy nagyon rossz volt, és azt mondta, hogy nem akar megbántani, de igen! :'(
Valaki magyarázza el! Kérlek! :(
Engedd el magad, ha görcsösen azon vagy hogy nem fog menni, akkor tényleg nem fog menni. Hunyd le a szemed, gondolj valami szépre. Mondjuk filmekből is vehetsz részleteket, ahogy a sztárok csókolóznak, de a legjobb a saját technikádat alkalmazni:) Ne kapkodj, ne dugd mélyre a nyelved, és ne legyen nagyon nyálas. Csak szép finoman.
Gondolom ez az első csók volt, de ne félj egyre jobban belejössz majd...rá fogsz kapni az ízére:P
sok sikert!;)
Szia!
Mi A Párommal mikor összejöttünk első nap megcsókolt de Én azt mondtam Neki h Én nem tudok, vagy 1,5 hétig nem csókolóztunk és jött egy romantikus pillanat és mikor kiment a kapunkon mondtam Neki h "jöhet a csók" és megcsókolt bevallom az első nem volt olyan jó de a második sokkal jobb és másnap annyira belejöttünk, h majdnem egész nap Egymás Száján Lógtunk!
Szóval ezzel annyit akarok mondani h kell a romantikus pillanat és sok gyakorlás és belejössz! Ne keseredj el, Minél lassabban és lágyabban mozgatod a nyelved a szájában vagy masszírozod az Ő nyelvét a Tieddel az annál jobb lesz, csak ne legyen túl sok a nyál!
Remélem h Segítettem!;-D Csak Bátran!;-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!