Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit tennétek, ha egy lány elmondaná nektek, hogy tetszetek neki és hogy többet szeretne tőletek? Elriasztana?
Már miért riasztana el?
Max ha nem akarok vele járni m, akk csak jól megb@sznám :D
F/16
Méghogy elriasztana! Dehogy riasztana! Kicsit se riasztana. Ha jó csaj, felajánlanám neki, hogy legyünk szexpajtások, nagyon szívesen kúrogatom. Naná.
F36
Hát attól függ ki ez a lány.Ja és nemcsak arról van szó hogy dögös e meg ilyesmi hanem egyéb tényezők is.Pl anyám kolléganőjének a lányát nem vállalnám be mert bár csinos de nem tudná tartani a száját és hónapokig rólunk csámcsogna a munkahely
24F
Csak akkor riasztana el, ha nagyon nem tetszene a lány.
34/F
Miért riasztana el?
Eleve díjaznám, hogy csodák csodájára egy lány kezdeményez!:)
És ha tetszik akkor miért ne?
Szóval ha tetszik akkor állok elébe!
26/f
Normalis fiukat nem riaszt sztem el...
Velem pl az tortent h elmondtam egy sracnak hogy tetszik, de o nem valaszolt ra semmit mar masfel honapja. Holott a haverjainak mondta hogy szep vagyok meg jofej meg minden megse mondott meg annyit se hogy nem kellek neki....
Ha szép lány, akkor rendben, (suli után park?..) ha meg csúnya akkor: neharagudj, de van barátnőm :D
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!