Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kínos kérdés. XD Valaki elmondaná h miért van/lehet? :D
Figyelt kérdés
Nos...új kapcsolatba kezdtem kb 2 hónapja egy lánnyal ebben semmi rossz nincs csakhogy mikor találkozgatunk és elkezdünk ölelkezni és smárolni vhogy előtör belőllem a kanosság vagy én nemis tudom mi xD éshát...szal fel áll a dologra..xD eddig még nemvolt ien velem sose:D valaki megtudná mondani miért van ez?xD
17/F
2009. okt. 28. 15:33
1/12 anonim válasza:
hallod, ezzel mi a probléma? minden normális, egészséges férfi beindul attól, ha egy jó nőt ölel-csókol-stb
2/12 anonim válasza:
ezt nem a humor rovatba szántad?
3/12 anonim válasza:
pasi vagy :D örülj neki, hogy feláll :D a lányok is szeretik, hogyha érzik hogy fel tudtak izgatni
4/12 A kérdező kommentje:
nem,nem oda szántam szal nemkell beszóllni xD és bocs csak ien még nemvolt velem...xD
2009. okt. 28. 15:41
5/12 anonim válasza:
Teljesen normális, az lenne a baj, ha nem állna fel. Örülj neki, meg a lány is örüljön :)
Egyébként ajánlhatok egy jó könyvet? A címe "A magyar helyesírás szabályai" :)
6/12 A kérdező kommentje:
okok xD Ty a vállaszokat a könyvet pedig majd elolvasom :D
2009. okt. 28. 15:55
7/12 anonim válasza:
Engem meglepett hogy 17 éves vagy. Ekkora szamár létedre ilyeneket kérdezel? Iskolázott vagy-e?
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm...xD Igen az vagyok :D
2009. okt. 28. 17:14
10/12 anonim válasza:
hát ez olyan a csajnak meg orgazmusa van attól h. megöleled? sztem csillapítsd magad... én marhára nem örülnék ha a barátomnak attól h. megölel feláll...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!