Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kérdés Akinek a Baross utcai...

Kérdés Akinek a Baross utcai klinikán csinálták meg az inszeminációt elmondaná hogy zajlott, ki csinálta, mennyi időt kellett bent lenni? és ha a Bajcsyból küldenek oda akkor ott is el kell végezni az összes vizsgálatot újból?

Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 10:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem ott csinálták,de mi elejétől oda jártunk,nem tudom mit kell ujbűl megcsináltatni. Az osztályon minden orvos és más doldozó rendes,jó véleményem van róluk,de mindig sokat kell várni,sok a beteg. Inszemi: semmi különös,csak mint egy rákszűrés,nem fáj, 20 percet kell utána pihenni,hogy ment maradjon a süritmény. utána én otthon pihentem 3 napot,de nem szükséges, én megtehettem,nem dolgoztam. elsőre sikerült! Remélem segitettem,sok szerencsét! Ha van még kérdéded,irj nyugudtan!
2009. jún. 2. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!