Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki egy tapasztalt Fiú elmondaná hogy hogy kell nyelvesen csókolozni? (lécci komolyan)
(15 éves fiú vagyok)Én igy tudom=Elsőnek smár asztán szépen lassan berakod a nyelved a csaj szájába gyengéden és elkezdezz kissebb köröket csinlálni a nyelvével
(SZerintetek igy kell???? mert én nem tudom)
Figyelj drágám ezt nem lehet leírni, ezt majd érzed a kislánnyal, amikor csinálod.
A lényeg, hogy ne legyél nyálas és ne "centrifugázz" a nyelveddel.:)
A szép lassan berakod a nyelvedet azért ne így kivitelezd már szó szerint. Hanem pl nyald meg az ajkait smár közben, aztán ha még nem nyitotta ki a száját akkor ingereld a nyelveddel kicsit az ajkát. Finoman de erélyesen.Aztán ha utat enged, mehet be a nyelv.
A körözést meg magát mint fogalom felejtsd el. Inkább arra koncentrálj, hogy simogasd a nyelvét a nyelveddel vagy pedig a szája belsejét. Ez ált körkörös mozgást eredményez mivel a nyelv sok irányba nem tud úgy mozogni, de nehogy ventillálni kezdjél már a csaj szájában, mert totál nem az a lényeg.
Ezen kívül még ajánlatos megpróbálni gyengéden harapdálni egymás ajkát ha nem éppen egymás nyelvét akarjátok ledugni a másik torkán :P
Rám az első csajom akasztotta ezt a körkörös centrifugálós mozgást, de érdekes, eddig egy másik csaj sem panaszkodott miatta, sőt a legtöbbjük még emg is dícsért hogy jól smárolok.
Nem is próbálok én mást ez a ventilálás nekem bejött, hol gyorsabban csinálom, hol lassabban, hol így, hol úgy....
Nekem egyszerű, csajoknak bejön, mi kell még?
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!