Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell csókolózni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell csókolózni? (Többi lent! )

Figyelt kérdés

A héten felszedtem egy számomra ideális lányt, el is hívtam randira de nem tudok csókolózni! Valaki legyen szíves elmagyarázni, hogy hogyan kell csinálni! Tudom, hogy elsőre úgysem lesz tökéletes, de legalább valami útmutatót adjatok! A válaszokat előre is köszönöm!

20/F

2011. szept. 8. 21:34
 1/10 Manesz ***** válasza:
100%
Nyugi minden megy magától, majd menni fog
2011. szept. 8. 21:36
 2/10 anonim ***** válasza:

Nagyapa, téged is lepontoztak?

Én sem tudok és 20-on túl vagyok, sok sikert neked!!

Úgy hallottam, ha kívánod akkor tényleg menni fog magától, ha nem akkor meg úgy sem akarod megcsókolni.

2011. szept. 8. 21:38
 3/10 LuckyestLooser ***** válasza:
az egyik ajkát vedd az ajkaid közé...jézusom...majd rájössz...17/f
2011. szept. 8. 21:38
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

1. lépés: kicsi nyelved bedugod,picike kis szájába.

2. lépés: behunyod a szemed,hisz egyrészt illúzióromboló a nyitott szem,másrészt így tudod igazán elengedni magad.

3. lépés: a nyelvedet elkezded mozgatni,jobb-bal :D fel le :D pörgés-forgás és kész :D így hülyén hangzik,azt hittem nem elsz ilyen bonyolult elmagyarázni,de inkább csináld,úgyis tudod mit kell majd :) hajrá {20L}

2011. szept. 8. 21:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Térj a lényegre.
2011. szept. 8. 21:44
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi, mentek a zöldek!
2011. szept. 8. 21:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát jah ez általában ösztönös....

De vannak apróságok amire azért jó ha dafigyelsz.

pl.:ha dohányzol semmiképp se az "akció" előtt tedd

figyelj oda hogy ne legyél durva bármennyire izgulsz is,nem mindíg jó érzés ha megharapják az embert.:D

semmiképp se dugd le a nyelved egyből a torkánhaladj lassan..

íennyi ^^

2011. szept. 8. 21:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Ösztönös! :) Ne nagyon aggódj ilyeneken... :) A szex is és ez is ösztönös csak hajolj közel hozzá puszild meg a száját és a többi menni fog :) Nekem is furán hangzott először de aztán rájöttem tényleg így van :) Sok sikert! :)
2011. szept. 8. 22:13
 9/10 anonim ***** válasza:
55%
nyomd a szájába a nyelved és keress kaja maradékot ^^ :D
2011. szept. 8. 22:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Nyugi! :) Én is hülyén néztem először mikor nyugtatgattak, hogy : Dehát ez ösztönös,nyugi :)

Az szóval télleg ösztönös :) ne aggódj menni fog...csak hajolj közle hozzá és ráérzel a dologra :)

2011. dec. 12. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!