Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim egy bulin lesmarolt egy mast csajt csak ugy. A reakciom az volt hogy amikor jott felem raorditottam hogy"hadj bekem"felre huzult, meg potyogott a konnye. Kert hogy bekuljek ki vele, vhogy kijavitsa. Nos szerintetek most mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 15:47
1/10 anonim válasza:
nyilván azért sírt mert azt hitte a nevét sem tudod "hagyj BEKEM"...
3/10 anonim válasza:
Szerintem.:Nos minden fiuba benne van a kavarásvágy.És fiatal és élvezi az életet.Ez természetes:DSzerintem
Előfordul az ilyen de attól még nyilván szeret téged.Énis megnézek más lányokat,mert van elég sok és egy kanos fiu alap főleg ha bevan kicsit rugva hogy máslány után is néz ha van barátnöje akkoris.19/F
5/10 anonim válasza:
Szerintem.:Nos minden fiuba benne van a kavarásvágy.És fiatal és élvezi az életet.Ez természetes:DSzerintem
Előfordul az ilyen de attól még nyilván szeret téged.Énis megnézek más lányokat,mert van elég sok és egy kanos fiu alap főleg ha bevan kicsit rugva hogy máslány után is néz ha van barátnöje akkoris. 19/L
7/10 anonim válasza:
Remélem a helyesírási hibákat is kijaviccsa!
8/10 anonim válasza:
ha most megbocsátasz neki,akkor később újra megteszi,mert tudja, hmien elnéző vagy...nehogymááár csajszi :)
9/10 anonim válasza:
szerintem az lesz a legjobb ha hagyod őt a francba aztán ha télleg szeret megy hozzád könyörögni...:]
10/10 anonim válasza:
Timekkora f*szok vagytok.Egy megcsalás?jo nemszépdolog ne az emberek nemugy vannak megteremtve hogy nemnéznek más csaj fiu után és nem kivánnak meg mást főleg mondjuk részegen.Szerintem ti mind irigyek vagytok arra a fiura.Lehet hogy fáj de ilyen nincs hogy ha egyszer megteszi megteszi mégegyszer.Hülyeség.Aki egyszer elgázol egy embert mégegyszer elfog és vegyék el örökre a jogositványát?Sztem érdemel egy esélyt.1 esély mindenkinek jár.Ha már kétszer forul elö akkor természetes hogy szakits vele,de egy félrelépés semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!