Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon félek. Miért félek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon félek. Miért félek az első csóktól?

Figyelt kérdés
Holnap fogok életembe először csókolózni 15éves vagyok..Soha nem csókolóztam még igy nagyon félek,hogy elrontom..Nagyon tapasztalt fiúval leszek..Aztmondta,hogy majd segít,de akkor is,én nagyon félek..Izgulós,stresszelős fajta vagyok..Nagyon félek hogy elrontom..És nyelves lesz..Mondta..A kezeimmel mit csináljak ? Nemtudom mit kell ilyenkor tenni..Szerintetek semmi értelme félni ? Lesz amilyen lesz ?:D Az elsőn úgyis átkell esni valamikor..Csak nagyon félek,hogy elrontom :s Azt mondja nembaj hogyha elrontom,de akkoris :D

2013. aug. 15. 10:47
1 2 3
 21/25 Sir Sarcasm ***** válasza:
# 19 ugye, hogy már nem is olyan bonyolult? örülök, hogy sikerült :) na meg annak is örülök, hogy nem adtad oda magad más téren, elsőre azért dúrva lett volna
2013. aug. 15. 23:07
 22/25 A kérdező kommentje:
párszor kicsit ellöktem magamtól mert rossz helyre ment a keze:D de szépen kedvesen arrébb toltam a mancsait hogy oda nemnem:D
2013. aug. 15. 23:26
 23/25 ETNIES000 válasza:

Háát b*sszus...Most miért kell ennyire túlzásba vinni, ez csak egy csók, az első nekem tök spontán jött és jó volt, nem kell besz*rni, ebben nem lehet elrontani semmit sem. Tényleg. Úgyhogy nyugi.

18/L

2013. aug. 16. 07:44
 24/25 ETNIES000 válasza:
Ja amost látom hogy átestél rajta :D Szuper
2013. aug. 16. 07:45
 25/25 A kérdező kommentje:
igen,átestem rajta:D
2013. aug. 16. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!