Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek. Miért félek az első csóktól?
Figyelt kérdés
Holnap fogok életembe először csókolózni 15éves vagyok..Soha nem csókolóztam még igy nagyon félek,hogy elrontom..Nagyon tapasztalt fiúval leszek..Aztmondta,hogy majd segít,de akkor is,én nagyon félek..Izgulós,stresszelős fajta vagyok..Nagyon félek hogy elrontom..És nyelves lesz..Mondta..A kezeimmel mit csináljak ? Nemtudom mit kell ilyenkor tenni..Szerintetek semmi értelme félni ? Lesz amilyen lesz ?:D Az elsőn úgyis átkell esni valamikor..Csak nagyon félek,hogy elrontom :s Azt mondja nembaj hogyha elrontom,de akkoris :D2013. aug. 15. 10:47
11/25 A kérdező kommentje:
Jó,rendben.Akkor nem írok olyan sok smileyt :)
2013. aug. 15. 10:57
12/25 anonim válasza:
jaj de cuki :D
ne izgulj menni fog!
nekem is írj hogy ment :)
16/L
13/25 A kérdező kommentje:
rendben majd írok :D eléggé félek tőle,csak nehogy elrontsam,de hogyha ő vezet akkor talán nem lesz gond:D
2013. aug. 15. 12:22
14/25 anonim válasza:
nyugi nagyon jó lesz (remélhetőleg) rá fogsz érezni az ízére és aztán minél többször csinálod annál jobban fog menni
15/25 anonim válasza:
Gratulálok Drága,hogy nem vagy r*b*nc aki már a te koroban túl van 6se*uál*s kapcsolaton is.....
16/25 A kérdező kommentje:
isten ments:D én még csak a csókon akarok túl jutni :D mindent szép lassan sorjába :D hova siessek ? van elég időm még :D
2013. aug. 15. 12:55
17/25 A kérdező kommentje:
juj..áttettük mára a találkozót..kicsit félek,de majd lesz valami.:D
2013. aug. 15. 17:44
18/25 A kérdező kommentje:
Úristen most fogunk találkozni 10-re jön..Jajj de nagyon félek.:D :/
2013. aug. 15. 20:04
19/25 A kérdező kommentje:
megvolt életem első csókja..nyelves volt..nagyon ügyes volt :D kényeztetett meg minden utána a lényegre tért..utána mást is akart,nem szexet hanem pettinget de mondtam hogy azt még ne :D kb 10 percen át csókolóztunk :D nem is volt olyan nagyon vészes..:D nagyon félte,de felesleges volt :D
2013. aug. 15. 22:27
20/25 anonim válasza:
Én már több lányt is megtanítottam csókolózni, szerintem cukik ezek a s kis bénázós lányok is. :P Mondjuk amikor szopásra tanítottam egy-kettőt ott volt fogaázás az már jobban zavart. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!