Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek. Miért félek az első csóktól?
Na állj. Te egyáltalán együtt vagyt azzal a sráccal? Vagy csak arra megy ki az egész, hogy megkapd az első csókod és legyen mivel dicsekedni a barátnőiednek? Mert akkor egy jó nagy barom vagy. Az első csókot azzal a sráccal kell megkapnod, akibe szerelmes vagy, nem csak úgy hogy essünk át rajta.
Amúgy nem lesz olyan borzasztó mint gondolod. Nekem például teljesen jó volt az exemmel, az első. És igazából hiába tervezed el, hogy mit fogsz majd cinálni össze se fog jönni, tégy abban a helyzetben úgy ahogyan akarsz, ennyi. Majd jön az magától.
Majd jön minden magától ne félj. Az pedig, hogy elrontod kit érdekel? Rögvest kijavíthatod egy másodikkal, ne aggódj már ilyenen.
Majd írd meg hogy ment :)
Basszus ne tervezz előre semmit. Ennyi. Majd tudni fogod mit tegyél a kezeddel akkor. Nem kell eltervezni. Én azt is hülyeségnek tartom, hogy eldöntöttéek akkor majd holnap....
Nem értem a mostani lányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!