Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Netes társkeresés? Hülyeség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes társkeresés? Hülyeség vagy nem, égő vagy sem? + kérdések

Figyelt kérdés

melyik korosztály dominál a netes társkeresők közt?

akik már próbálták nem érezték megalázónak? én még egy kicsit félős vagyok ezzel kapcsolatban, mert úgy érzem, mintha kudarcot vallottam volna férfiként mert nem tudok személyesen ismerkedni, ti hogyan tettétek túl magatokat ezen?

Vagy csak paranoiás lennék?

21/F

2009. okt. 27. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Netes társkeresés? Hát én csak haverokat találtam neten!

Ha személyesen nem mersz v nem tudsz ismerkedni, akkor próbáld ki, veszteni valód nincs és ki tudja, lehet h még partnert is találsz!

2009. okt. 27. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:
25 éves vagyok és neten találtam meg a párom. Nem nagyon van időm/kedvem olyan helyekre mászkálni, ahol ezt élőben megtehetném, mivel az időm inkább a munka tölti ki a szabadidőmben meg inkább kirándulok vagy hegyet mászok, vagy bringázom. Így ezeket most kettesben is csinálhatjuk a neten meglelt kedvesemmel.
2009. okt. 27. 21:53
 3/5 anonim ***** válasza:
én csaj vagyok és igazábol néhanéha probálkozom vele de tul sok hülye szokott lenni rajta mindig rámtapadnak és udvaria helyett bunkomodon viselkednek igy legtöbbször csak visszalépek!amugy nem ciki...én csak nemtudok eljárni helyekre,föleg most hogy semmi lové nincs rá idöm is szükében...én ajánlom bátran a netes társkeresést!de nem pénzeset!mondjuk a myvipen vagy ilyesmi!
2009. okt. 27. 21:55
 4/5 A kérdező kommentje:
egyrészt az ilyen hülyéktől félek én is, meg amint már leírtam, az "egomnak" sem tenne jót..
2009. okt. 27. 22:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Valakinek bejön...Én például ott találtam meg a Páromat,és már több,mint 4 hónapja együtt vagyunk.Egy próbát mindenképpen megér.Az egód meg nem tudom miért romlik emiatt.Nekem semmi rossz érzésem nem volt ezzel kapcsolatban,bár lehet,hogy bennem van a hiba.Sok sikert neked is a társkeresésben!

21/F

2009. okt. 27. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!