Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljon az ismerősöm? Aggódunk. Lentebb
Figyelt kérdés
van egy lány ismerősöm aki16 éves és összejött egy 22éves sráccal. 1hónapja járnak, de asrác azt mondta ő nem lesz belé szerelmes, és mindig megemliti a szexet hogy ide oda ahol vannak mennyenek el szeretkezni.szerintünk csak a szexre megy..a srác azt mondta hogy azokat a csajokat már 2hét után dobja akikkel nem fekszik le 2héten belül.szerintetek mit tegyen a csaj?2009. okt. 27. 18:42
11/20 anonim válasza:
Én is ennyi idős vagyok, 14 éves lányért odavagyok... De nem 100% fontos lenne a keffentés...
12/20 anonim válasza:
14 éves lányért 22 évesen? azt meg hooogy a pitlibe? Nem nőtt be a fejed lágya, vagy mi? 14 évesen még ki sincs fejlődve, az még tényleg gyermek...Jézusom! 22 évesen már lejegyeztem a 21 éves barátnőmet, terveztük a lakást, kocsit, kimentünk angliába...mi a szent lótúrót kezdtem volna egy általános iskolás lánnyal???????? Basszus. Gondolkozz már el.
13/20 anonim válasza:
szerintem feküdjön le vele csak hogy ne hagyja ott... ehh. én ennél a mondatnál sarkonfordultam volna.
14/20 anonim válasza:
Nem is értem ezt az egészet igazából.
A csávó tutiba megmondja hogy nem érdekli a csaj szexen kívül és hogy nem veszi "barátnőbe se" mert a kezét sem hajlandó fogni...hááttsz...én nem tudom de azt tanácsolom hogy a lány meneküljön a csávótól vagy (gondolom mivel az első pasija még szűz a lány) örökre bánni fogja hogy olyannal volt az első aki nem is szerette őt.
Ha a lánynak nincs lelki ereje ahhoz hogy vágyból feküdjön le a sráccal miközben tudja hogy nem szereti őt akkor ne tegye meg mert megbánja.
Persze van hogy olyanhoz ragaszkodunk aki nem szeret minket de azért vannak a jó barátok hogy megmutassák azt amit a saját szemünkkel nem látunk.
Még visszanézek hátha írsz még:P
Jakomo 25F
15/20 anonim válasza:
19:16 -> Hát ez rohadt bonyolult... Nekem is mocskosul szokatlan az egész... Elhiheted. Nem tudom, olyan a személyisége, ami teljesen lebilincsel... Művészlány. :)
16/20 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat.. de éppen ma feküdt le azzal a sráccal. és szerintünk már meg is bánta ..:S szegénycsaj. igen ez volt neki az első. de szerintem nem akarta, fel sincs rá készülve.. egy barátja se volt még
2009. okt. 27. 20:17
18/20 anonim válasza:
Legalább a srácnak volt egy jó menete :D.
19/20 anonim válasza:
Már ha élvezte a csávó. Bár az biztos. Hát a csajnak kikellett volna dobni mint a huzat. Hát ennyit ért a hülyesége:S!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!