Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljon az ismerősöm? Aggódunk. Lentebb
Figyelt kérdés
van egy lány ismerősöm aki16 éves és összejött egy 22éves sráccal. 1hónapja járnak, de asrác azt mondta ő nem lesz belé szerelmes, és mindig megemliti a szexet hogy ide oda ahol vannak mennyenek el szeretkezni.szerintünk csak a szexre megy..a srác azt mondta hogy azokat a csajokat már 2hét után dobja akikkel nem fekszik le 2héten belül.szerintetek mit tegyen a csaj?2009. okt. 27. 18:42
1/20 anonim válasza:
2 hétig ne feküdjön le vele, az a tuti.
aztán úgyis dobja, és meglesz oldva a probléma.
2/20 anonim válasza:
Ez nem kérdés hagyja el. Én nem lennék olyannal aki nem szerelmes belém, és még két hét alatt ha nem kap szexet otthagy, hát térjen magához
3/20 anonim válasza:
feküdjön le vele, de jó sokszor!
4/20 anonim válasza:
Hogyogy mit tegyen? Ha akar vele szeretkezni akkor van 2 hete rá, hogy megtegye. Ha nem, akkor meg ne legyen vele, nem valók egymáshoz. Könyörgöm, miért gondolja egy 16 éves lány hogy egy 22 éves felnőtt férfi komolyan veszi a szexuális érdeklődésen felül? Egy 16 éves még gyerek, legfeljebb jól néz ki. Egy 22 éves meg felnőtt, teljesen más igényekkel és elvárásokkal.
5/20 A kérdező kommentje:
inkább menny verd ki a farkad... ilyen hülye válaszokat azér neee :DD
2009. okt. 27. 18:48
6/20 A kérdező kommentje:
ja az utolsó elöttinek.. de amúgy da vna irva hogy egy hónapja már járnak!!..
2009. okt. 27. 18:50
7/20 A kérdező kommentje:
jjaés a srác kézenfogva se hajnaldó menni mert szerinte nyálas, és a csaj már szinte szerelmes a srácba..
2009. okt. 27. 18:51
8/20 anonim válasza:
Igen, a srác a szexre megy. Hú de szemét. De tudod mit? Egy hónap után én is azt tenném. Nekem itt ne papoljatok, hogy milyen gazember. Két különböző korosztály, nem valók egymáshoz, csak ezt egy 16 éves még nem képes belátni mert kis hülye. Jó mutogatni a 22 éves barátját de szexuálisan még egyáltalán nem érett hozzá.
9/20 anonim válasza:
Az előttem válaszoló adott értelmes választ. Te kis tinipina. Vágd ki a Bravo magazinból JUstin Timberlake-et és dugd fel magadnak. Vagy ő már régen volt sztár? Na mindegy, faszkorbács!
10/20 A kérdező kommentje:
f@sz arcúő nem rólam van szó nyugi. mondom ismerősömről. de gyökér vagy.. szegény csaj most először van pasija.. nem tudom miért nem lehet élrtemes választ adni.. ha nem vagy jókedvedbe a te pároddal b@szkolódj ne itt. amúgyis a csaj tök depressziós.. de nem csak a srác miatt.
2009. okt. 27. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!