Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tud egy fiu ilyen sokat varni az elso talalkozasra?
Figyelt kérdés
A szuleim nem engednek hamarabb talizni egy fiuval merh interneten ismertem meg stb. es 1 ev mulva talalkozhatunk. Kepes egy fiu ilyenre? (En mondjuk nagyon drukkolok neki, de csak kivancsisagbol akarom nezni h a tobbseg h all hozza a temahoz.) Na szoval, fiuk, h beleszereettek egy lanyba es az azt keri h majd jovore talalkozhatunk csak, akko azt megcsinalnatok erte?2013. aug. 11. 08:17
11/11 anonim válasza:
Ha tényleg napi szinten beszélgettek meg minden és beléd szeretett ennyire akkor szerintem többet is várna. Legalább is én az igazira többet is várnák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!