Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek tud egy fiu ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tud egy fiu ilyen sokat varni az elso talalkozasra?

Figyelt kérdés
A szuleim nem engednek hamarabb talizni egy fiuval merh interneten ismertem meg stb. es 1 ev mulva talalkozhatunk. Kepes egy fiu ilyenre? (En mondjuk nagyon drukkolok neki, de csak kivancsisagbol akarom nezni h a tobbseg h all hozza a temahoz.) Na szoval, fiuk, h beleszereettek egy lanyba es az azt keri h majd jovore talalkozhatunk csak, akko azt megcsinalnatok erte?

2013. aug. 11. 08:17
1 2
 1/11 anonim válasza:
Meg 26/f fordítva is érdekelne ez a dolog?
2013. aug. 11. 08:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, eleve chaten nem lehet valakibe beleszeretni max. plátóian ès akkor utánna jön a nagy pofáraesès, mèg ha kèpet is látott. Mi is neten ismerkedtünk össze januàr közepèn ès március 31-èn találkoztunk elõször, mi mèg kèpet se cserèltünk elõtte. Május 7-èn jöttünk össze, ez 6 ève volt, 17 èvesek voltunk ès 138 km- re laktunk egymástól.
2013. aug. 11. 08:27
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha a fiú zárkózott és félénk, akkor fog várni. Hiszen gondolom Te is tudod, interneten mindenki bátrabb.
2013. aug. 11. 08:34
 4/11 A kérdező kommentje:

#1 igen miert ne

#2 hat te nem sokat segitetel

Azt meg elfelejtettem mondani h mar lattam mer skypeolunk es videohivasozni szoktunk mostmar eleg sokszor es nagyon kedves meg megerto meg minden szoval en bizok bennunk csak kivancsi vok h mas hogy reagalna egy kerdesre: 'Ha valakire akit szeretsz varnod kell egy evet, megtenned?' erre mit valaszolnatok fiuk?

2013. aug. 11. 08:37
 5/11 anonim ***** válasza:

Ahány éves lehetsz, egy év nagy idő, hogy az érzelmek változzanak. Ha mégis megmaradnak, akkor meg az elvárások lesznek annyira felfokozottak, hogy a találkozás biztos csalódás lesz.

Aztán meg miért várod meg az egy évet? Az igazi szerelem elsöpri a szülők tiltásait. Mi van a mérleg két serpenyőjében? Ha lázadsz, a szüleid kicsinálnak?

Ha ennyit felfog a fiú, akkor nem vár. Két esetben mégis: ha mással nem jönne össze neki, ezért beléd kapaszkodik, vagy ha közben szédít még sok másik csajt is, és mikor éppen melyikkel jön össze valami, annak örül.

2013. aug. 11. 08:48
 6/11 anonim ***** válasza:
nem hiszem, ha mégis akkor elég ostoba fiú lehet
2013. aug. 11. 08:52
 7/11 A kérdező kommentje:
hmm, egyreszt, en nem vok az a lazado tipus szerencsere mer tudom h min tennem keresztul a szuleimet azzal es en szeretem a szueimet szoval nem kosz :) masreszt, a lenyeg az h tud-e varni egy fiu ilyen sokat? najo, legyen fel ev. annyit tud varni?
2013. aug. 11. 08:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Hidd el kérdező, 18 éves koroban kijárod a nyolc általánost és egymáséi lehettek.
2013. aug. 11. 09:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Én tudtam és erre büszke is vagyok. Azt nem mondom, hogy egyszerű volt, de nem lehetetlen, ha komolyan gondolja az ember.
2013. aug. 11. 09:23
 10/11 anonim ***** válasza:
52%
hülye
2013. aug. 11. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!