Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig érdemes várni valakire?
Sziasztok!
Lassan 2 hónapja, h megismerkedtem egy lánnyal a facebook egyik ismerkedős csoportjában. Húszas évei közepén jár, én kicsivel idősebb vagyok nála, de neki ez épphogy tetszik, nekem meg ő. :) Felvettem ismerősnek és elkezdtünk beszélgetni. Már az elején kiderült, h a távolság elég nagy a lakhelyeink között, 250 km körül. Mivel engem nem zavart és úgy tűnt, h őt sem, ezért folytattuk az ismerkedést. Napi szinten irkálunk egymásnak, van amikor közvetlenül is a chaten. Randit még nem sikerült összehoznunk, mert a munkabeosztása miatt lehetetlen az állítása szerint. Nagy reményt nem fűzök hozzá pont a viselkedése miatt, nem vagyok belezúgva, stb. Egyszer telefonáltam is vele valamelyik este, azóta nem hívtam s ő se. Pont, h nem akarom telefonon folytatni, a rossz tapasztalataimból kifolyólag! Tényleg nagyon tetszik nekem ez a lány, de annyira elmegy a kedvem amiatt, h nem tudunk találkozni, mert hogy egy héten ő 6 napot dolgozik, de néha még a 7. nap is behívják. Nem mondanám, h kilincselnek az ajtómnál a fiatal és csinos lányok, tehát nem maradok le miatta senkiről, de azért mégis, meddig várjak még arra, h találkozhassunk?
Köszi a válaszokat!
Szerintem is ez már a hülyítés kategóriája, mert oké, h dolgozik, de mindenki arra ér rá, amire/akire időt szakít!!!! Jobb híján lehet kivárom, de ha valakivel összejövök az idő alatt, míg őt nem láthatom, akkor evidens, h dobom a távolit.
Ez aranyos volt.
Nem is azzal van a baj, h várni kell rá, vagy hát "várni", hanem az, h megéri-e. Mivel még nem láttam élőben és ő sem engem és mi van ha nem tetszik valamelyikünk a másiknak. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!