Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy lány! Ilyenkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány! Ilyenkor mit kéne tenni?

Figyelt kérdés
Van h egy héten kb kétszer látom.Bejelöljem vpen és beszélgessek vele MSN-en majd tali?Hogy kellene,hogy ne égjek be?Segítsetek plz!
2009. okt. 26. 21:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Élőbben lehet több esélyed lenne. Tudod én is sokakkal írogatok mégis teljesen semlegesek érzelmileg. Ha már szóban is beszéltek utána kéne msn meg ilyenek. És ne félj a beégéstől, legyen önbizalmad! Sok sikert.
2009. okt. 26. 21:13
 2/9 A kérdező kommentje:
de alig látom,mikor meg találkozok vele nincs olyan helyzet h én odaosonjak és azt mondjam szia
2009. okt. 26. 21:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj nekem az a nézetem, hogy élőben jobb. DE ha annyira internet híve vagy max bejelölöd, és miután élőben is találkoztál vele, beszélgettél vele, bemutatkoztál neki, felveheted msnre, de addig szerintem ne.
2009. okt. 27. 09:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Egyébként én is ebben a cipőben vagyok mint te. Én nem sok heti 1szer látom. :S Nekem mennyi alkalmam van oda osonni? Kevesebb mint neked, ezért gondolkozok, hogy mit kéne mondani neki azon a heti egy alkalmon. Csak ez a bemutatkozás dlog lesz nehezebb egy semleges beszélgetésből, bocs be se mutatkoztam.
2009. okt. 27. 09:49
 5/9 A kérdező kommentje:
de ha MSN-en vagy netalántán iwiw,myvpen beszélném meg h találkozzon velem,az tuti gáz?
2009. okt. 27. 16:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, tök mind1 hol írogatsz, csak inkább Neki tegyed. ;)

Pl szia! Szoktalak látni és nagyon tetszel találkozhatnánk? Vagy ilyesmi :)

2009. okt. 27. 19:34
 7/9 anonim ***** válasza:

szerintem csináld azt,hogy ha látod,menj oda hozzá(bátorság!)és mondd,hhogy:szia!,én vagyok az akivel szoktál néha MSN-ezni.

vagy valmi ilyesmi!

ird meg mi van,nekem is hasonló gondom van,igaz hoy osztálytársam,de tapolcai,és kollegista,és csak 2-től 4-ig szabad!.

hajrá!

2009. okt. 30. 18:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen, jelöld be vpi-en, meg iwiw-en és vedd fel msn-re és menj is oda hozzá!

Semmit sem szabad a véletlenre hagyni.

2009. nov. 1. 19:50
 9/9 anonim ***** válasza:
volt velem is hogy iwiw en dumcsiztam egy lánnyal de utána nem írt na ez miért volt
2009. nov. 1. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!