Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Miert vartok olyan sokat azzal a valasszal mikor egy lany bevallja hogy tetszetek neki? Mi jatszodik le ilyenkor bennetek? Valamint orultok ha egy szep lany szerelmet vall?
Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 19:23
1/7 anonim válasza:
Ha szerelmet vallasz egy fiúnak, utána már nem érdekled. Nincs semmi izgalom, küzdelem.
2/7 Moszuke válasza:
hát ja, vagy az amit az első ír vagy az amit én gondolok ilyen helyzetben..:)
túl sok lehetőség nincs
22/f
(nem, nem fogom leírni mit gondolok!)
3/7 anonim válasza:
"Valamint orultok ha egy szep lany szerelmet vall?"
NEM. sírva édesanyánkhoz rohanunk
4/7 anonim válasza:
Magamból indulok ki,amikor válaszolok...
Ha egy lány nekem vallana szerelmet két lehetőség van:
-Elvesztem egy pillanatra a fonalat,és visszakérdezek. (Tudom,fúj de romantikátlan)
-Vagy egy pillanatra megszeppenek,és örülök.
majd nyugtázom,hogy igen,ez biztos:)
5/7 A kérdező kommentje:
De nem is lepsz semmit? Csak tudod h neki kellesz.... Semmi tobb?
2010. dec. 12. 19:52
6/7 anonim válasza:
Hááát...Először is elgondolkoznék, hogy nincs-e benne átverés, aztán keresném a kandi kamerát...Aztán tisztáznám, hogy ez most komoly-e és, ha még mindig igen, akkor smaci-laci!!!
7/7 aftersex válasza:
Valójában a kapcsolatok elején hajlamosak vagyunk a dominanciánkat úgy kimutatni hogy mi még várunk azzal hogy kimondjuk mi is. Ezzel a késöbbiekben takarózhat az ember... nem épp egyenes dolog, de a nők sem talpig becsületesek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!