Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Engem miért nem szólítanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem miért nem szólítanak meg a pasik soha?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőmet minden nap leszólítja valaki az utcán, buszon, boltban. Engem meg senki. Soha. Megnéznek ha megyek az utcán, ha felszállok a buszra, megstírölnek és annyi.

De miért?

2013. aug. 7. 13:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Egyenjogúság van, ti sírtátok ki magatoknak, nosza, akkor tessék neked kezdeményezni.

Elegünk van az n+1-edik elutasításból, ezért nem teszünk semmit.

2013. aug. 7. 14:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Engem nem hogy megszólítani, de még csak meg sem néznek a pasik. Persze, a barátaim mindig azt mondják: "pedig szép vagy" stb. De az ember barátja nem mondja azt, hogy de csúf vagy... (ezalatt nem értem azt, hogy te ronda lennél!)
2013. aug. 7. 15:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Küldj képet priviben. Zaklatni nem foglak nyugi, legfejjeb férfi szemmel mondom meg h miért van ez a problémád:)
2013. aug. 7. 17:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Most miért nem mutatod meg magad? Eddig eleget bénáztál, az akarsz maradni?!
2013. aug. 8. 01:46
 15/16 anonim ***** válasza:

tegnap 13:25

22 éves szűz lány.... Szeretnék segíteni rajtad. :) Na nem úgy ahogy te elsőre gondolod. Nem szexszel. Mit is gondoltál??? :D Elég piszkos a fantáziád. :D

Hanem tanáccsal.

Bár ha már így beleültetted a bogarat a fülembe... :D

Nem. Nem tehetem. Nem akarnálak kihasználni.

Amúgy meg miért is nem láthatlak képen? :) Én is mutatnék cserébe. :)

Hát nem az a bajod hogy nem zaklatnak buszon, vonaton, tengeralattjárón, meg mindenhol??? Most meg azt akarod hogy ne zaklassanak? :D Mit is akarsz valójában? :D

2013. aug. 8. 14:13
 16/16 anonim ***** válasza:

A külsődről nem tudok (nyilván) nyilatkozni, de szerintem inkább a kisugárzásoddal van baj. Az is lehet, hogy látszik rajtad, hogy soha nem volt senkid, és görcsösen vágysz egy kapcsolat után.

Ha van elég önbizalmad, próbálkozhatsz te is a kezdeményezéssel, ma már abszolút nem gáz (bár engem személy szerint taszít).

2013. aug. 24. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!