Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem miért nem szólítanak meg a pasik soha?
Egyik barátnőmet minden nap leszólítja valaki az utcán, buszon, boltban. Engem meg senki. Soha. Megnéznek ha megyek az utcán, ha felszállok a buszra, megstírölnek és annyi.
De miért?
Egyenjogúság van, ti sírtátok ki magatoknak, nosza, akkor tessék neked kezdeményezni.
Elegünk van az n+1-edik elutasításból, ezért nem teszünk semmit.
tegnap 13:25
22 éves szűz lány.... Szeretnék segíteni rajtad. :) Na nem úgy ahogy te elsőre gondolod. Nem szexszel. Mit is gondoltál??? :D Elég piszkos a fantáziád. :D
Hanem tanáccsal.
Bár ha már így beleültetted a bogarat a fülembe... :D
Nem. Nem tehetem. Nem akarnálak kihasználni.
Amúgy meg miért is nem láthatlak képen? :) Én is mutatnék cserébe. :)
Hát nem az a bajod hogy nem zaklatnak buszon, vonaton, tengeralattjárón, meg mindenhol??? Most meg azt akarod hogy ne zaklassanak? :D Mit is akarsz valójában? :D
A külsődről nem tudok (nyilván) nyilatkozni, de szerintem inkább a kisugárzásoddal van baj. Az is lehet, hogy látszik rajtad, hogy soha nem volt senkid, és görcsösen vágysz egy kapcsolat után.
Ha van elég önbizalmad, próbálkozhatsz te is a kezdeményezéssel, ma már abszolút nem gáz (bár engem személy szerint taszít).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!