Megnéznek a pasik, de nem szólítanak le. Most akkor szép vagyok vagy sem?
Nem tudom magam hova tenni...úgy értem,nem vagyok tisztában vele,mennyire is vagyok szép. Néha úgy érzem mikor sétálok az utcán és látom a szembejövő lányokat,hogy szebb vagyok az átlagnál,de van olyan is,hogy úgy érzem,elég csúnya vagyok és elmegy minden önbizalmam. Régebben egyébként semmi önbizalmam nem volt,de mostanában kicsit megnőtt,mióta volt egy hosszabb kapcsolatom egy jóképű sráccal. Mikor kimozdulok itthonról,olyankor általában eléggé megnéznek (boltokban,utcán,strandon meg főleg),pedig nem járok kihívó cuccokban és furcsa ruhákban sem,hanem csak ilyen szokványosakban. Na szóval,sokan megnéznek,de nagyon-nagyon ritkán van olyan,h leszólítanak. Facebookon is inkább csak a csúnyácskább fiúk írogatnak,hogy tetszem nekik,szép vagyok,találkozzunk meg stb. Most van egy srác,aki strandon kezdeményezett nálam,és azóta beszélgetünk facebookon,de elég jó pasi,és nem tudom,elég jó vagyok-e neki. Félek is,mert sok szép csajt megkaphatna,de én azt akarom,h én kelljek neki.:D
19/L
csak a kérdést olvastam el
küldesz egy képet elmondom
Lehet,hogy csak nem mertek kezdeményezni.
De ezt látatlanban nem tudhatjuk.
Honnan tudjam szép vagy-e, ha még nem is láttalak?
küldesz akkor megmondom, hogy azért fordulnak utánad mert valami ciki dolog van rajtad vagy azért mert vonzó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!