Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Engem miért nem szólítanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem miért nem szólítanak meg a pasik soha?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőmet minden nap leszólítja valaki az utcán, buszon, boltban. Engem meg senki. Soha. Megnéznek ha megyek az utcán, ha felszállok a buszra, megstírölnek és annyi.

De miért?

2013. aug. 7. 13:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Vagy túl jól nézel ki, vagy túl rosszul.
2013. aug. 7. 13:07
 2/16 anonim ***** válasza:
66%
Gondolom büdös vagy.
2013. aug. 7. 13:08
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a barátnőd kicsit másképpen öltözködik, mint te? Szerintem bőven elég ha megmábulnak nekem az már kész elismerés. Hülyét is kapnék ha mindegyik aki rámnézett leszólítana.
2013. aug. 7. 13:08
 4/16 anonim ***** válasza:
Küldj képet priviben, kíváncsi vagyok rád.
2013. aug. 7. 13:09
 5/16 anonim ***** válasza:
Túl kihívóan öltözködhetsz, és ez lehet, h k**vás benyomást kelt a férfiúkban, mégha nem is vagy az.
2013. aug. 7. 13:09
 6/16 anonim ***** válasza:
Biztos olyan a kisugárzásod, mint egy döglött légynek.
2013. aug. 7. 13:11
 7/16 anonim ***** válasza:
Lehet azt gondolják, hogy már tuti van pasid, felesleges köröket meg nem akarnak futni
2013. aug. 7. 13:14
 8/16 A kérdező kommentje:
De az a vicces hogy 22 éves múltam, és még soha sem volt pasim. Pedig volt már hogy beszélgettem valakikkel erről, és ők úgy veszik hogy a volt barátot így-úgy nem is gondolnák hogy nem volt még soha pasim. egy lánynak elmondtam és csak nézett nagy szemekkel hogy "Na ezt nem mondod komolyan?" mert ha új emberekkel ismerkedem ők is úgy veszik hogy "És a barátod mit szól hozzá?" és akkor mondom hogy az most nincs. Tehát meglepődnek azon hogy egyedül vagyok, azon meg végképp ha megtudják hogy soha nem is volt.
2013. aug. 7. 13:20
 9/16 anonim ***** válasza:
Van képed? :)
2013. aug. 7. 13:21
 10/16 A kérdező kommentje:

Van de nem küldök :D

Főleg így nem hogy kiírtam hogy soha sem volt még pasim, tehát szűz is vagyok, és 22 éves.

Nem hiányzik hogy zaklassatok :D

De amúgy már másik kérdésnél volt akinek küldtem (3 valakinek) és azt mondták nincs velem baj, vonzónak mondtak, érzékinek meg csinosnak. Csak nincs önbizalmam.

2013. aug. 7. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!